GEGAR BLOGGER BARU | ! sha my heart

.

Isnin, 28 Mac 2011

GEGAR BLOGGER BARU

Assalamualaikum...

Cara nak join .. mudah jer ...
  1. Sila masuk ke blog BEN ASHAARI ini dan cari mana mana gambar yang ada ... Amik gambar tu ( diberi kebenaran ) .. 
  2.  



     
  3. Kemudian , bagitau kenapa korang pilih gambar tu .. dan pastikan ada link ke entri itu .. ok ?
    Sebab gambar tu ok sikit.. Ingat nak masukkan gambar yang ada dalam lappy ni tapi tak jumpa la pulak.. Ada, tak buang cuma tuannya tak tau simpan kat mana, ye la lappy baru, OS baru.. Haha~
    Tak suka tengok gambar kat side bar tu. Nampak kedut dan menggeleber. Oh, tidak!
  4. Sila jelaskan mengapa anda jadi blogger .. 
    • Sebab suka menulis 
    • suka baca orang lain punya pandangan
    • sebab trend terkini- alang-alang dah ada, update la..
    • sebab dari dulu lagi nak buat tapi tak tau macam mana- dah tau, hepinya..
    • sebab pensyarah suruh buat
    • sebab nak tambah kawan, tak nak cari musuh
    • sebab boleh tulis macam diari- kalau diari malas nak tulis- boleh belek-belek balik apa yang dah dibuat, apa yang dirasa waktu tu..
    • Sebab nak release tension- tulis kat blog tak ramai sangat orang tau. Kalau kat facebook, satu dunia tahu.. Malu~
  5. Blog yang menjadi pilihan harian anda .. maksud aku , korang wajib masuk hari hari..
    • Blog Abg Ben (bukan bodek, okay) sebab banyak pengisiannya.
    • Sengal zone sebab ayat dia boleh buat aku tersenyum sorang-sorang. Haha~
    • Blog Henry Zackery sebab dia selalu datang komen hari-hari kat blog aku. jadi, aku pun kena la masuk ke blog dia hari-hari jugak..


    • blog yang rasa best up date dia
    • blog kawan-kawan yang berupdate.. Nak tau jugak apa perkembangan dia.
    • blog kakakku sebab aku jugak yang handle.. Haha~

Itu jer. Yay, dah siap menjawab soalan..

Terima sudi baca entri ni. Sayang korang.
Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!

23 ulasan:

sha berkata...

:-) saya budak baru belajar.. kalau salah tolong tunjukkan

solo molo berkata...

salam singgah dan ziarah...
gegar blogger baru !!!~

c-tea berkata...

hai..singgah dari segmen encik ben..salam terjah..seronok jadi pembaca blog awak...jom merapatkan ukhuah..

http://illustrasiaku.blogspot.com/2011/03/gegar-blogger-baru.html

lenloy berkata...

Salam kenal, dari blog encik ben

fashah84 berkata...

salam ziarah....

suka blog ni...
smoga terus berjaya dlm dunia blogging....

Fuuyooh berkata...

salam kenal.. saya pak aji datang dr blog hj ben.. hehe

SiS NaD berkata...

SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... JaLaN2 SaMBiL TiNGGaLKaN JeJaK DaRi BLoG aBG BeN... JoM MeRiaHKaN DooNia BLoG MaLaYSia!~ (^_____^)V

Lulu caldina berkata...

keep it up...dengan tekad dan semangat, tak mustahil kita akan berjaya juga dalam dunia blogger...yeah..

Murni Delights berkata...

jom kita gegar blog

NiSha berkata...

Nisha Singah..
dan folow sini juga
jgn lupe updated entrie
nanti Nisha Dtg lagi..

http://heandsheloves.blogspot.com

Hanieqha berkata...

singgah lompat2 senyum sengih kt cni yee..
hehe..
nice blog..

Shriaaapppp Shrrriiiaaapppp atas keyboard!!
JANGAN ON9 LEBIH KUL 3!!

sha berkata...

solo molo: sila-sila, jangan malu-malu..

sha berkata...

c tea: ye ke? ukhwah la.. haha~

sha berkata...

lenloy: salam kenal jugak..

sha berkata...

fashah: iyaa..?
terima kasih

pRiNCe berkata...

salam perkenalan..sy pun blogger baru..:)
tapi tak dapat join...:(

harap kita dapat jadi kawan ye...:)

sha berkata...

Fuyooh: ok pak aji.. hihi~

sha berkata...

Nad: jomm.. :-)

sha berkata...

Lulu: jia you, jia you! :-)

sha berkata...

Murni: jom kita serang.. :-)

sha berkata...

Nisha: iii dear

sha berkata...

Hanieqa: smile for u.. :-)

sha berkata...

prince: salam perkenalan.. hope fully.. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...