Blog Sha Myheart Dikutuk | ! sha my heart

.

Isnin, 14 Mac 2011

Blog Sha Myheart Dikutuk



Assalamualaikum...

Blog Sha Myheart dikutuk? Ya, aku dikutuk di sebuah blog. Aku cuma tersenyum. Ah, masih tak matang lagi rupanya dia ni! Ayat dia pun nak bela diri jer. Bak kata pepatah, baling batu, sembunyi tangan. Eh, betul ke pepatah ni?


Apa nak takut? Kat blog aku ni ada ruangan chat dan komen kat bawah entri. Taip jer kat situ. Mungkin aku tersalah, tegurkan. Tahu la dia memang lama dalam dunia blogging ni.
 




Tak perlu nak buat entri lain. Dia kata aku tak de idea nak tulis blog? Er, ni sape yang tak ada idea nak buat entri? Kalau nak bandingkan blog sape yang lagi picisan yang tak de langsung orang nak buka? Blog sape yang lagi banyak up date?

Aku bukan nak bangga diri tapi sekadar perbandingan dek kerana perbandingannya yang tidak munasabah. Jadi, aku nak korang berfikir la sikit antara realiti dan tuduhan.




Ya, aku akui, kadang-kadang aku ambik dari surat khabar untuk dibuat entri. Tapi bukan selalu dan aku ada nyatakan sumbernya. Salahkah? Tak de blogger otai mana pun cakap salah. Aku ada sertakan sumber dan link (kadang-kadang).


Aku akui salah aku. Dia, ada akui? Lucu la. Cukup-cukup la nak hipokrit pun. Macam la orang tak dapat nak kesan yang awak tu hipokrit.


Dah la, sebelum nak kata kat orang cermin dulu diri dengan sendiri. Sebelum tu, buang dulu topeng ego tu..

Aku cuma akan hadiahkan dia doa yang paling kudus dan sebuah senyuman serta huluran tangan untuk persahabatan..

Jom baiki diri.

Terima sudi baca entri ni. Sayang korang.
Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!

8 ulasan:

sha berkata...

Kenapa perlu bergaduh? Non sense la..

Rose Johari berkata...

tak kisah larh entry tuh dapat dari mana, dari newspaper ke, dpt dari web lain ker, dpt dari cerita kwn ker, atau yg swaktu dgnya janji niat kita betul iaitu nak kongsi dgn semua org. itu lah fungsi blog iaitu bkongsi cerita tapi bukan cerita yg boleh mjatuhkan seseorg. mmg mcm nie sha, kkdg ada blogger lama suka hentam blogger lain.tapi tak ramailah kecuali mereka2 yg merasakan diri & blog dia itu hebat thats y lah kutuk org. Takpe lah, nak kutuk, kutuklah.dpt pahala free...hehe =)

sha berkata...

Rose: itu la pasal, rasanya tak salah.
terima kasih..Pahala free? :-)

suka ayat rose, 'kecuali mereka2 yg merasakan diri & blog dia itu hebat thats y lah kutuk org'

whitelover berkata...

uu =.=" org tu xde idea nk tulis beeeelog die le tu..kikiki..xpe2..saye nye blog pon picisan separuh..meh kasi link saye kutuk2 blogger ni (berlagak tak?) hahaha..kiddin'

sha berkata...

Whitelover: a ah, dia memang tak ada idea nak tulis gamaknya.. Blog ni pun picisan jugak..
a ah, memang belaagak.. hihi~

Jah izzati berkata...

ape lah. nikan blog ko bukan blog die...........
jeles artu ko ye blog selalu update dia ade.........
wat bodoh sudah.........

sha berkata...

jah izzati: mungkin jugak dia jeles..Lepas tu, sesuka hati tuduh blog ni tak ada idea nak buat entri..

Apa jenis manusia la macam ni. Dia yang tak de idea nak marahkan orang lain yang ada banyak idea.

peyansanstaro berkata...

biaq p kat dya la kak oi...


perlu ke kesah apa ku kesah...


muahahaha=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...