Langkau ke kandungan utama

Petua Kecantikan

Assalamualaikum.

Cari tips cantik ke? Sila-sila pilih, jangan malu..

http://sha-myheart.blogspot.com/2016/07/kalau-nak-cantik-kenalah-berusaha.html

http://sha-myheart.blogspot.com/2015/12/fungsi-innershine-pati-prun.html 

http://sha-myheart.blogspot.com/2014/06/innershine-prun-dan-camu-camu-testimoni.html

http://sha-myheart.blogspot.com/2014/02/petua-cara-mencantikkan-kuku-dengan.html

http://sha-myheart.blogspot.com/2014/01/tips-jaga-kesihatan-di-kala-suhu-sejuk.html

http://sha-myheart.blogspot.com/2013/12/tips-memilih-cermin-mata-segak-berkaca.html

http://sha-myheart.blogspot.com/2013/12/tips-penjagaan-mata-tanpa-naik-power.html

http://sha-myheart.blogspot.com/2013/12/tips-hijab-selesa-cantik-menawan.html

http://sha-myheart.blogspot.com/2013/12/tips-cerah-kulit-yang-murah-dan-mudah.html

2013/12/makanan-orang-perempuan-ibu-bersalin.html

http://sha-myheart.blogspot.com/2013/08/muka-berseri-seri-pakai-apa.html

http://sha-myheart.blogspot.com/2012/08/petua-untuk-elak-bau-peluh.html

http://sha-myheart.blogspot.com/2012/05/persiapan-pengantin-yang-perlu-anda.html

http://sha-myheart.blogspot.com/2012/05/nilai-hantaran-orang-utara.html





2011/09/fesyen-2-lelaki-korea-cool.html

2011/09/jom-jadi-wanita-cantik-tak-boleh-boleh.html

2011/08/ramadhan dan syahwal bulan menggemukkan?

2011/08/tips rahsia segar di bulan ramadhan

2011/08/tips memperbanyakkan jerawat ada ke?

2011/07/menjaga makanan orang demam campak

2011/07/demam campak: tips cara nak ubati

2011/07/tips rahsia gadis kekal ayu

2011/06/tips penjagaan kesihatan asas tapi sangat penting

2011/04/multivitamin daripada alam


Terima kasih ya. Datang lagi =)

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)