Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Januari, 2019

Best Belah Bale, Nikmatnya Bila "Pup" Tali Bale Putus

Best belah bale bundle, bunyi "pup" tu adalah nikmat yang best sangat. Hanya mereka yang pernah belah bale sahaja faham.Best belah bale
Dapat tengok depan mata sendiri apa ISI kandungan for each bale/label tu..CURIOUSBest belah bale
Useful for whole family, J I M A T! Best belah bale
Dapat banyak cun2 n branded clothings yang mahal gilos namaties in boutique tersohor, Senyum sampai telingaBest belah bale
Dapat kain lama, vintage n rare items, tambah COLLECTION la apa lagi.Best belah bale
Balance dah select2 tu boleh buat juai on9/off9, A S Y U K K! AlhamdulillahBest belah bale
Dapat tambah side income n kalau usahakan betul2 dapat berganda2 income nyaBest belah bale
Surirumah pun ramai dah success n have their own income hasil dari belahan n jualan bundle ni, ITS TRUE guys! Best belah bale
Part tarik2 tengik pic, tarik2 lagi tengok tag, tarik lagi simpan kiri, tarik lagi simpan kanan n forever simpan sampai segunung.. Oit bila nak jual daa?? KikikiBest belah bale
Coz xdapat …

Siapa Belum Niaga Dalam Shopee Lagi? Rugi

Siapa Belum Niaga Dalam Shopee Lagi? Rugi tak rebut peluang yang ada. Shopee senang je nak niaga. Bersistem. Siap bekerjasama dengan pos laju. Settle. Tak payah susah payah buka online banking, tengok duit dah masuk ke belum.. Tengok pula track items kat pos laju. Tak payah susah-susah. Semua ada dalam sistem. Mudah.Teaser..
Untuk peminat OWL..
Cantik kan?Japg menyusul gambar, insya-Allah.
Nak settlekan pos dulu. Pepagi dah pergi CC untuk online n print slip pos laju Shopee.Mungkin ada yang tertanya2, "saya niaga Shopee juga tapi xperlu pergi CC pun."Sis, Sha dulu pun macam awak sis. Tulis sendiri cosign note pos laju.. Tapi Sha dah niaga lama kat Shopee tu. Sha daftar 5Kg Free Shipping Program. Seminggu juga tunggu untuk pengesahan dan kebenaran menggunakan kemudahan ini. Sha dapat kalau x silap Oktober 2018. Alhamdulillah, lagi mudah, tak payah nak isi borang lagi. Print. Potong. Settle.Saja kongsi pasal Shopee. Sha ada juga Carousell tapi tak best, macam biasa. Kita deal …

Open Tracker