Langkau ke kandungan utama

Tips Nama Singkatan bagi Bundle


nama singkatan bagi bale bundle

Nak main bundle? Kena tau nama singkatannya terlebih dahulu. Nama singkatan bagi bundle ini yang membuatkan newbie jadi blur, apa tu nama penuh dan apakah jenis barangannya. Di sini, Sha sediakan tips nama singkatan bagi bundle.

Kalau dah biasa, seller akan minta contoh belahan terus untuk mudah difahami.

Terlebih dahulu, korang faham tak dengan istilah-istilah yang biasanya bundle seller guna? Kalau belum, boleh baca apa yang Sha tulis dulu ya. Istilah-istilah dalam bundle yang ramai yang masih tidak tahu

Nak belajar.. 
CSW - children summer wear
CW - children spring heavy
CJP - children jeans pant
B1W - Baby 1pcs Wear Romper Jumpsuit Sleepsuit
BJS - Baby Jumpsuit Sleepsuit
BLR - Baby Light Rummage Gred 1 & 2 -RM760

Aussie - Australia
Canam - dari negara Canada dan Amerika Syarikat


MTS - Mens T-Shirt 


Bukan suma guni pakai kod ni.. Lain guni lain nama singkatan. Lagi lama korang dalam dunia bale ni, lagi banyak yang korang tahu. Mungkin akan lebih terrer dari Sha. Nanti kongsikan dengan Sha pula ya.


Entri yang mungkin berkaitan dengan dunia bundle:


Berminat?
Wasap Sha. 6019-4625310

Catatan popular daripada blog ini

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:


Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Pantang Larang dan Makanan Orang Demam Campak

Nak jaga pemakanan orang demam campak?
Ok, aku ada petua dan tipsnya. Segala yang tertulis di sini adalah keluar dari kepalaku, dan pengalamanku menjaga makanan orang demam campak. Ku abadikan di sini.


Tidak boleh menggoreng
Demam campak ni kita tak boleh nak goreng apa-apa makanan terutamanya guna minyak. Contohnya goreng ikan.

Menumis pun tak boleh tau.

Sebab apa tak boleh? Sebab ia akan merangsang pertumbuhan campak dan buat ianya kemerah-merahan.

Elakkan makanan laut yang gatal
Makanan laut, seperti udang, sotong, kerang elok la dikuarantinkan.. Haha~ Bukan kuarantin la tapi jangan makan makanan tu, k.

Elakkan yang pedas
Cili pun tak boleh makan sebab mengundang kegatalan.


Elakkan yang hitam-hitam seperti gaban perkasa hitam


Kicap dan kopi harus la dijauhi serta merta sebab ia akan menyebabkan berparut hitam. Kalau koko atau milo? Kalau capucinno? Erm, ikut suka korang la.

Aha, aku ada idea, kalau nak putih maka minumlah air soya. Confirm menjadi. Tapi kalau tak jadi, jangan…

Tips Pakaian Untuk Konvo

Open Tracker