Januari 2017 | ! sha my heart

.

Jumaat, 13 Januari 2017

Ibu Mengandung Boleh Makan Innershine Tak

Innershine ibu mengandung boleh makan
Ibu mengandung boleh makan innershine tak. Banyak dan kerap kali Sha terima soalan ini dicari dalam enjin carian seperti Google, Yahoo, Bing, Yahoo Answer dan sebagainya masuk ke dalam blog Sha kerana entri Innershine.

Jawapannya, boleh makan sebab innershine tak ada sebarang bahan kimia. Ia adalah 100 peratus pati buah. Tapi, semasa mengandungkan si Harraz, Sha tak minum Innershine. Sebab Sha sangat menjaga kandungan. Apa-apa yang ada risiko, Sha akan tolak jauh-jauh.

Kandungan innershine macam buah kurma. Orang kata kurma itu panas, terutamanya untuk kandungan trimester pertama (bawah tiga bulan). Jadi, Sha memang ada beli. Tapi dah terbaca macam tu, tak berani lah. Suami yang habiskan..

Tapi sebenarnya, kalau korang tak kisah dan tak ada masalah apa, boleh sahaja minum innershine. Sha saja yang tak berani kerana mengandung buat kali pertama dengan umur yang agak banyak. Risiko tu tetap ada.

Ok, faham tak? Hihi.

Kalau ada lagi pertanyaan, silalah utarakan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...