Langkau ke kandungan utama

Lazada Buat Promosi Lagi, Cepat Tinggalkan Email


Promosi Lazada

Lazada buat promosi lagi, cepat tinggalkan email. Lazada, siapa yang tidak kenal. Lazada merupakan tempat membeli belah atas talian yang popular dengan harganya yang murah dan ada penghantaran percuma. Siapa yang tidak terpukau dengan potongan harga diskaun yang nyata berbaloi.

Sha nak kata baru, tak adalah sangat mengenali lazada. Sudah lama mengenali Lazada. Sha banyak shopping online. Sebab harganya jauh lebih murah. Pada Sha memang berbaloi. Lagi-lagi bila ada promosi, memang Sha akan sambarlah peluang yang terhidang depan mata.

Pagi tadi tengok emel, ada lagi promosi. Ya ALLAH, harganya sangat murah. Kalau kita ni yang jual, rasanya jual dengan harga rugi. Murah sangat-sangat. Banyaklah Sha pilih untuk masuk carta nak beli. Hihi.

Oh ya, sape yang tak nak ketinggalan dengan promosi Lazada, bolehlah tinggalkan email di ruangan komen. Nanti Sha hubungkan ke Lazada. Masa gawat ni, kita kena membelanja dengan berhemah. Kita kena jadi bijak.

Eh, Sha tak dibayar tau untuk entri ini. Kalau Lazada bayar, alangkah bestnya. Masyuk-masyuk. Hihi.

Jangan lupa tinggalkan email untuk menikmati pengalaman membeli belah online. Jom sama-sama nikmati duit yang ada. Hehe.

Catatan popular daripada blog ini

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Pantang Larang dan Makanan Orang Demam Campak

Nak jaga pemakanan orang demam campak?
Ok, aku ada petua dan tipsnya. Segala yang tertulis di sini adalah keluar dari kepalaku, dan pengalamanku menjaga makanan orang demam campak. Ku abadikan di sini.


Tidak boleh menggoreng
Demam campak ni kita tak boleh nak goreng apa-apa makanan terutamanya guna minyak. Contohnya goreng ikan.

Menumis pun tak boleh tau.

Sebab apa tak boleh? Sebab ia akan merangsang pertumbuhan campak dan buat ianya kemerah-merahan.

Elakkan makanan laut yang gatal
Makanan laut, seperti udang, sotong, kerang elok la dikuarantinkan.. Haha~ Bukan kuarantin la tapi jangan makan makanan tu, k.

Elakkan yang pedas
Cili pun tak boleh makan sebab mengundang kegatalan.


Elakkan yang hitam-hitam seperti gaban perkasa hitam


Kicap dan kopi harus la dijauhi serta merta sebab ia akan menyebabkan berparut hitam. Kalau koko atau milo? Kalau capucinno? Erm, ikut suka korang la.

Aha, aku ada idea, kalau nak putih maka minumlah air soya. Confirm menjadi. Tapi kalau tak jadi, jangan…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)

Open Tracker