Langkau ke kandungan utama

GA CINTAN CINTUN by CIKNA

Hadiah-hadiahnye ;-
10 x bloglist bride2be 15/16 selama setahun(selagi korang follow blog ni)
10 x bloglist (boy+girl) selama setahun(selagi korang follow blog ni)
3 x bookmark lovely theme (boleh request nak bagi kat siapa)
1 x kad raya home made (Raya Haji)
1 x sampul raya home made (Raya Haji)

Syarat2nye pun cukup mudah ;-
1) Terbuka kepada semua & wajib follow blog Cikna136.
-DONE FOLLOW

2) Buat N3 bertajuk "GA CINTAN CINTUN by CIKNA" & backlinkan
-DONE

3) Letakkan link kat komen
-DONE

4) Tarikh Dari 24/6/2015 - 25/7/2015
-OKAY

5) Kalau bride to be 15/16 sila nyatakan (kurang 10penyertaan automatik masuk dalam bloglist)

SHA BRIDE TO BE PADA TAHUN 2015


TQ Cik Na jemput Sha masuk bloglist
Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)