Langkau ke kandungan utama

Tips Beli Baju Pengantin


Tips Beli Baju Pengantin anda mestilah mementingkan perkara yang disebutkan di bawah ini:

1.     Bajet
2.       Kos tambahan – kasut, veil, tudung, kerongsang, barang kemas
3.       Bawa seorang untuk memberi pendapat
4.       Pakaian ke butik pengantin –kasual, coli yang sesuai dan tanpa mekap
5.       Beli terlalu awal atau lewat – Awal: ada benda nak ubah lagi
Lewat- tak sempat nak beli, dah ada orang lain ambil dulu
6.       Penyelidikan – tempat majlis, tengok gambar, apa yang sesuai untuk anda: suka yang banyak perincian atau senang tanggal dari yang serabut
7.       Cuba banyak pilihan warna
8.       Saiz yang tepat : pilih pakaian yang sesuai sekarang
9.       Cuba pakai, duduk dalam baju –korset yang menyekat, punggung ketat dan tidak selesa
10.   Beli pakaian yang anda suka lebih daripada yang lain – baju impian anda kerana majlis perkahwinan hanyalah sekali sahaja
Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)