Awek Blogger Cantik dan Hensem Kacak Bergaya. | ! sha my heart

.

Jumaat, 3 Oktober 2014

Awek Blogger Cantik dan Hensem Kacak Bergaya.

Ramai yang mencari akan blogger perempuan yakni awek cantik dan lelaki hensem kacak bergaya. Biasalah bila kita ada rupa, ramai yang akan tertarik, menarik dan kau memang da bomb. Itu memang lumrah.

Gambar Fatin Liyana ini menjadi ikutan gaya bergambar.

Pada pendapat aku, blogger awek cantik jatuh kepada Fatin Liyana. Walaupun dengar-dengar dia sudah mahu menamatkan musim bunga, eh maksud aku, zaman bujangnya, tetapi dia memang benar-benar cantik. Aku suka tengok. Taste aku. Cantik macam itu. Putih melepak. Dia pula pakej. Dah la pandai, datang dari famili kaya, cantik pula tu. Pakej beb, beruntung.

Dia padamkan entri pun dah jadi isu dalam dunia blogger. Orang cantik dan berpengaruh lah katakan.

Zarul Umbrella yang kacak

Blogger lelaki hensem kacak bergaya pula jatuh kepada er, siapakah gerangannya ya? Jap, nak fikir. Oh ya, pada aku, taste aku, Zarul Umbrella la. Hensem. Ketua Pramugara Malaysia Airline. Kacak. Bergaya.

Wak Doyok? Er, Wak Doyok bukan blogger. Dah tu, aku rimas tengok bulu-bulu di wajahnya. Tapi kalau bab pakaian tak apa lah, memang kemas. Dah pakai kot, kemeja bagai, memanglah nampak kemas.

Dua orang insan ini pada aku memang tidak dapat dinafikan kecantikan dan kekacakan mereka. Tambahan pula poket pun memang tebal. Hehe.


Pada pendapat korang pula, bagaimana dan siapa

2 ulasan:

Nabihah berkata...

cantik blog :-)
bihah dah follow blog ini
kalau sudi like facebook fan page bihah sekali
terima kasih

Sha My heart berkata...

Nabihah: Terima kasih =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...