CPUV Campaign Nuffnang: Colgate SAN Launch | ! sha my heart

.

Sabtu, 22 Mac 2014

CPUV Campaign Nuffnang: Colgate SAN Launch


Colgate melindungi daripada kaviti. Dikuasakan oleh teknologi Pro-Argin tambah florida, ini menjadikan Colgate muncul produk penjagaan gigi pertama dan satu-satunya ubat gigi yang mengandungi florida dan menuetralkan asid gula dalam plak.



Sudah agak lama aku mendapat iklan Colgate SAN Launch ini, sama dengan iklan yang keluar di kaca televisyen. Seronok tengok iklannya yang berwarna ungu dan merah terang. Cantik sangat.


Korang juga boleh bermain permainan isi makanan kegemaran anda dan site akan tentukan berapakan jumlah manis makanan anda. Memang seronok dan terujalah main game ini. Tengok gambar kat bawah ini. Kalau nak main, klik sini

Colgate rajin membuat kajian dan mengeluarkan produk terbaru dan menjadi ikutan pesaing di lantai yang sama. Apa pun, korang kena mencuba colgate terbaru ini. Memang best. Power.

Terima kasih Nuffnang sebab sudi beri Sha kempen iklan ini.

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...