Jangan Tinggalkan Aku Nak Ikut Juga Ke Australia | ! sha my heart

.

Rabu, 13 Februari 2013

Jangan Tinggalkan Aku Nak Ikut Juga Ke Australia




Assalamualaikum.

Aku sebenarnya sangat terkejut dan sedih bila dapat tahu kawan baikku, my bff dah nak pergi ke Australia.
Jadi, aku rasa macam kosong jer. Macam tak best jer, dia bakal tak ada di Malaysia.

Dia cakap nak pergi Australia. Aku cakap nak ikut. Dia tak kasi. Sebab atas urusan kerja. Lama jugak dia akan berada di sana, setahun.

Dia bff aku. Kalau dia tak ada, susah la aku. Bukan terlalu bergantung pada dia. Tapi aku rapat dengan dia. Time aku susah, dia tolong kot. Susah nak cari kawan macam dia.

Ok la, aku tengah sedih ni.

9 ulasan:

anif abdullah| AA berkata...

apakah? :D

amer akat berkata...

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

sha my heart berkata...

Hahaha.
Ni namanya tak dapat nak edit utk tulis story.

sha my heart berkata...

Wslm.
Terima kasih sudi follow.

Cinta Misteri berkata...

nak ikut jugakkkkk? eahhh dah pegi belum ni?

sha my heart berkata...

Dah pg rasanya..

sha my heart berkata...

Boleh2

Cinta Misteri berkata...

laaaa ni kes kena tinggal lah yea sha.

woottt wooottt...apekerrrr simple bebenor n3 nya cik sha oiiiii

MUHAMMAD IQBAL Abdullah berkata...

buat la dalam bentuk pakej kalau tak berbaloi nak jual satu2 kan.....hehe

goodluck dlm jobhunting :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...