Dah Bertemu Kembali | ! sha my heart

.

Jumaat, 3 Ogos 2012

Dah Bertemu Kembali


Assalamualaikum.

Apa khabar semua? Minta maaf sebab dah lama tak up date entri.

Perasaan rindu untuk mengupdate cerita terbaru itu memang ada. meluap-luap. Tapi apakan daya diri ini lantaran kerana lappy dan broadband tidak bekerjasama. Lagipun sudah tiada siapa lagi yang mahu top upkan handphoneku seperti dahulu.

Nak balas mesej pun haram, apatah lagi nak buat baik dengan aku kan? Wah, sangat terasa. Orang dah tak sayang, buat tak tau je. Tapi masa sayang dulu merasa la juga duit orang. Hahaha~ ops, aku tak pernah minta okay. Dia yang nak kasi, ambil je la..

Oh ya, aku dah kerja. Itu yang membuatkan aku lambat nak boleh buka lappy dan on line. Alhamdu lillah, syukur dapat juga kerja. Kerja biasa-biasa saja. Tapi aku bersyukur sebab aku tahu di situ rezeki aku.

Kalau aku ada hp yang canggih, dah lama aku up date entri. Terima kasih kepada mereka yang sudi singgah komen, membaca dan memfollow blog ini. Blog yang hebat. Hehehe~

Apa pun nak ucapkan selamat menyambut Ramadhan al Mubarak. Semoga amalan kita diterima-Nya. Amin..

7 ulasan:

NUR AYNIE berkata...

rindu nk baca entry bru kt sini hihihi =)

sha my heart berkata...

aini: tq aini. rindu juga pada dunia blogging.

ada jer..

dah buat schedule. wait nad see.. hari2 ada entri. insya-ALLAH.

huahua berkata...

http://peaceder.blogspot.com/.. follow me back

kai berkata...

xpe slo2 kerja...
kumpul duit sikit2....
ade rezeki leh la upgrade hp...

sha my heart berkata...

hua2: tq2..

sha my heart berkata...

Kai: terima kasih, bro..
terima kasih kerana memahami.

Nak up grade hp? beli ipad kot yang best? hahaha~

Puan Kutu berkata...

gud luck ngan kerja baru n salam ramadhan juga.blum terlewat rasanya.hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...