Tension Sangat, Bengang!!! | ! sha my heart

.

Ahad, 11 Mac 2012

Tension Sangat, Bengang!!!




Assalamualaikum.

Ini adalah entri peribadi.

Aku sangat tension. Tak tau kat mana lagi nak luahkan. Budak2 ni pun sangat bising. Dari  pagi tadi sampailah sekarang, dah dekat pukul 5 petang. Korang bayangkanlah..

Dah berapa kali aku tegur tapi tak juga nak diam2. Parentnya keluar. Apa yang aku tak bagi, itu yang diorang buat. Suara dah berapa kali meninggi. Tension sangat. Sekarang kan cuti sekolah. Adei..

Korang mungkin tak tau keadaannya. Dah macam tongkang pecah dan macam Hindu kapal karam je. Bak kata kawan aku yang kebetulan call, dia kata macam pasar dah. Yes, indeed.

Aku tensi sebab dia tu, entah diam je (sedangkan aku rindu sangat-sangat pada dia). Katanya dah siap bertop up tapi tak ingat kat aku pun? Mungkin dia dah jumpa yang lain kot. Ye la kan, ramai je yang cantik-cantik kan..

Tak apa la, mungkin tiada jodoh antara kami. Tapi rasa ikatan itu masih membelit di hatiku selagi itu aku akan setia. Susahnya, bila orang dah tak ingat pada kita padahal ramai lagi yang menyukai kita.

Awak, tolong jangan buat saya macam ni. Kalau tak suka saya, tinggalkan saya.

Satu lagi, aku tension sangat sebab tak boleh nak nangis. Sebab nanti heboh plak pada semua famili aku. Bukan tak tau mulut budak-budak ni bukannya ada insurans..

Blog. Itu pun bermasalah juga. Tapak tak kuat. Sangat tension dengan semua ini. Kalau korang perasan, dah tak banyak komen, sebab tapak blog aku ni tak kuat, tak leh nak ping sangat. Blog kedua pun lebih kurang juga. Ini yang membuatkan aku terfikir nak quit je.. Tensi!

Terima kasih kerana sudi membaca crap ini. Sayang korang.

Dari aku yang tensi teramat,
Sha

3 ulasan:

ZYASH berkata...

xmo cedih2 or tension2 tau... Please don't give up dear....

Hana berkata...

I baru nak bertapak dlm dunia belog ni, so I tak nak lose slh sorg pencabr I. Nah, joking! Don't give up dear, this blog still needs you btw. :)

Bui Junaidi berkata...

JGN TENSION2..BAWAK BYK2 BERSABAR..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...