Jika Benar Seseorang Lelaki Cintakan Wanita | ! sha my heart

.

Rabu, 28 Mac 2012

Jika Benar Seseorang Lelaki Cintakan Wanita


Assalamualaikum.

Wahai adam, jika benar kau kasih dan cintakan hawa (wanita) itu
 
☻♥☻
/█\ /█\
  •.♥•.||.    ||. •.♥•

•.♥•
Bawalah dia ke jalan ALLAH,
•.♥• Nasihatilah dia,
•.♥• Perbetulkan kesilapannya,
•.♥• Jagalah dia dgn baik,
•.♥• Kasihanilah dia,
•.♥• Lindungilah dia,
•.♥• Berilah kasih syg padanya,
•.♥• Hargailah dia,
•.♥• Ucapkan terima kasih atas kelebihannya,
•.♥• Bersabar dengannya,
•.♥• Terimalah dan cintailah kekurangannya,
•.♥• Jadi IMAM terbaik dan redhalah padanya..


Moga dia menunggumu di SYURGA sebagai bidadarimu..amin


 
Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!


Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

3 ulasan:

sis92 berkata...

semoga btemu jodoh yg terbaik, amin.

vivadea berkata...

dah jumpa ke pasangan pilihan?
---------

jom like page facebook vivadea www.facebook.com/vivadea

IdaRaida berkata...

hyep :)
nak jua mcm nie..:) mkita dapat yang macam nie ye..:)

lelalki yang baik.. utk perempuan yang bek.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...