Dia Lebih Tahu | ! sha my heart

.

Sabtu, 18 Februari 2012

Dia Lebih Tahu



Assalamualaikum.

Aku nak kongsikan ayat ini pada korang. Suka gila ayat ni.

ALLAH menguji keikhlasan apabila bersendirian. 
ALLAH memberi kedewasaan apabila ditimpa masalah. 
ALLAH melatih kesabaran dlm kesakitan. 
Dan ALLAH tidak pernah mengambil sesuatu yg kita sayang, 
kecuali menggantikannya dengan yg lebih baik..InsyaALLAH.

Aku suka sangat kata-kata ni. Korang, terkesan tak?


Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

12 ulasan:

Yuyu berkata...

thank you for sharing this..really these are what i need to be reminded of..*tears*

sha my heart berkata...

Yuyu: hope it give u strength =)

AzwanRamli berkata...

ya,Hanya Tuhan yang tahu.Usaha,doa,dan tawakal.

cinta amerqastrina berkata...

ALLah maha besar

~SaL IjOu~ berkata...

setiap ujian yg kita terima..pasti ada sebabnya~ Allah itu Maha adil bukan~ =)

sstandsforsuraya berkata...

something happen for a reason... but it will be more wonderful if we know one of the reason...

wanabee berkata...

subhanallah ..
thanks for sharing..
nice entri btw..
:')

sha my heart berkata...

Azwan: yup2..

sha my heart berkata...

cinta: subhanallah.. =)

sha my heart berkata...

Sal: yup2.. =)

sha my heart berkata...

suraya: ya..
wonderful life =)

Diyana Norman berkata...

Allah tahu ape yg terbaik untuk diri kita... ujian sebesar mane pon die bagi. Allah tahu kita mampu hadapinya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...