Cara Membaiki Komputer | ! sha my heart

.

Rabu, 22 Februari 2012

Cara Membaiki Komputer



Assalamualaikum.

Lama aku tak bagi tips atau perturunkan ilmu dalam bab gadjet ni kan? Jadi di kesempatan ini aku nak kongsi cara-cara memperbaiki sebarang jenis komputer.





Haha. Gurau-gurau je.

P/s: terdengar produk HP (Hawlet Packard) tak boleh diperbaiki kalau rosak. Ye ke?


Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!

Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

7 ulasan:

emy zulaiha berkata...

haha ingt betol2 lah nak bg tips kan.hehe

yeah! man jadda wa jada :) kan.

Nur Syazana Mohammed Sani berkata...

tertipu >_<

sampai ati kan -_-

entry baru --> http://syazanasani.com/lagi-ciplak-menciplak/

sha my heart berkata...

Emy: betul la tu, tips baiki komputer.. hehe~

sha my heart berkata...

nur: hahaha, sape suruh percaya? kahkah~

Ridzwan Mohamed berkata...

x pe2.blh dipraktikkan jugak tips2 ni

sha my heart berkata...

Ridzwan: terima kasih =)

thebudoks lee berkata...

pergh~ terkena suda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...