Bangun Pagi-pagi Tapi Tak Solat! | ! sha my heart

.

Sabtu, 25 Februari 2012

Bangun Pagi-pagi Tapi Tak Solat!


Assalamualaikum.

Aku suka kata-kata ini.



Kalau korang perasan, kata-kata ini mirip dalam dialog dalam cerita pendek Mat Lufthi 90 yang bertajuk rokok dan songkok.

Aku bukannya baik mana tapi cuba menjadi terbaik. =)

Semoga kita dapat sesuatu. Amin.

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!

Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

8 ulasan:

Juliet_iRa~" berkata...

hee..:) btol2..

ehh nape ada code nuffnang plak tu?huuu

Bui Junaidi berkata...

HA,AH..TETIBA ADA KOD NUFFNANG...

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

Btol tu... :)

Mia Adriana berkata...

sume org perlu jdi yg terbaik..
bgus sgt peringatan niw..

~SaL IjOu~ berkata...

sume org tau solat itu wajib..tp sgt ramai yg amek mudah dgnnya..menyedihkan~

keindahan Hidup(faizul) berkata...

btol2

misskonspirasi berkata...

bila dah tahu tentang dosa apabila kita tinggalkan solat..sya insaf kejap..tapi bila syaitan dah bisik kat telinga kompom terlalai punya

Bizstudent berkata...

Setuju!...
Nice sharing~

Jom baca entri terbaru Harfiz-->Kalendar Jadual Tarikh Ujian MUET 2012

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...