Bahagianya Jadi Single | ! sha my heart

.

Khamis, 16 Februari 2012

Bahagianya Jadi Single





 Assalamualaikum.

Ini adalah entri peribadi.

Kali ini Valentine yang memang aku tak pernah sambut pun tapi tarikh 14 Februari 2012 memberi erti kebahagiaan kepadaku. Terima kasih Ya ALLAH.

Aku tak tahu nak cakap macam mana, yang pasti rasa sangat bahagia apabila aku tahu ramai yang mengakui menyayangiku, seperti menjawab entri do i speacial.

Ye la, kawan ramai tapi tak tahu plak ada yang sayang padaku. Opss, aku single okay.. Maksud aku sayang seperti seorang teman tapi mesra. Haha, nak juga teman tapi mesra, kan. Mungkin juga boleh berkembang mekar nanti. (Smile). Sebab tu aku tak boleh nak cakap si fulan si fulan, sebab kalau diorang tahu, gaduh-gaduh pulak, jenuh aku nak jelaskan dan pujuk sorang-sorang. Haish, aku tak nak tempat masalah.

 Ini yang membuatkan aku gembira dan selesa untuk jadi single. Korang macam mana status diri? Berpunya? Berkahwin?

Aku berpunya, mak ayah yang punya. Haha~

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!
<br>
<!-- nuffnang -->
<script type="text/javascript">
nuffnang_bid = "0e99540378d786b3364a4969dff0a13f";
document.write('<scr' + 'ipt type="text/javascript" src="http://synad2.nuffnang.com.my/j.js"></scr' + 'ipt>' );
</script>
<!-- nuffnang-->

<br>
Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

17 ulasan:

IdaRaida berkata...

selagi ta khwen saya pun single..:)
im single but not available..heheh..
oopss.sory.

kita tak pernah keseorngan..
ALLAH sentiasaa ada..w/pun kita ta ad bf kan..ha.:)

sha my heart berkata...

ibu: terima kasih sudi komen. tapi ibu dah salah faham. sape yg cakap tak nak kahwin?

maaf entri ini adalah utk golongan muda belia sahaja. haha~

sha my heart berkata...

azri: single is the best ever. haha~

sha my heart berkata...

Ida: ya setuju.. =)

selahi tak kahwin mmg kita still single dan walaupun sorang tak bermakna kita sunyi, kan? =)

sha my heart berkata...

Miss Ina: setuju sangat ayat akak tu. 100 %. =)

cinta siswi berkata...

single lagi best asenye.. feel free to do anything.. tp siswi single ke kaple cm same je.. free ke mana2..hiih

sha my heart berkata...

siswi: ya, single the best =)

ArulchelseA berkata...

ooo mcm tu ek.. mana2 je..asalkn bhgia..

huda jamil berkata...

betul. single sgt free kan. sy pon sama dengan misina. selagi tak kawen sy pon single lg.

jom flirt2. hehe

syira syah berkata...

yup single better then relationship. hehe

Ezad Skytech berkata...

best single2 ni kan..haha~

Zazuli berkata...

Im single and Im very happy! :D

sha my heart berkata...

Arul: what eva. haha~

sha my heart berkata...

huda: a ah.

flirt? saya budak baik. haha~

sha my heart berkata...

syira: yup =)

sha my heart berkata...

ezad: tahu tak pe =)

sha my heart berkata...

zazuli: me too =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...