Apabila Hujan, Maka Line Teruk, Mood Hilang | ! sha my heart

.

Selasa, 28 Februari 2012

Apabila Hujan, Maka Line Teruk, Mood Hilang


Letak gambar selipar diambil dari facebook kawanku sebab hati tengah berwarna pink sekarang ni. Maksudnya? Erm, segan nak bagitau. Baca je la. Hehe~

Assalamualaikum.

Apabila hujan, maka line teruk, mood teruk. Amacam tajuk, gempak tak? Haha~

Minta maaf kerana tidak berkunjung balik ke blog rakan-rakan. Mood terbang dan basah bersama hujan yang turun mencurah-curah. Semuanya kerana tiga perkara. Satu mengenai mood blogging, kedua pasal line internet yang sangat teruk dan ketiganya diri sendiri yang tak berapa sihat (sekarang ni pun tengah sakit kepala tapi rasa teringin plak nak membuat entri. Haha~).

Mengenai segmen kenangan persahabatan masa sekolah rendah, alhamdu lillah sambutan menggalakkan (walaupun tak promote sangat sebab 3 perkara yang telah disebutkan di atas). Nanti aku listkan dan buat hyperlink ke semua yang telah menyertainya. Ada kisah lucu, ada kisah sedih.

Ada juga yang komen tak ada sahabat masa sekolah. Adakah aku yang salah atau mereka yang tak faham akan maksud 'persahabatan'? Terpulanglah kepada maksud masing-masing. Tapi apa yang aku nak sampaikan ialah 'persahabatan' itu ialah mengenai kawan-kawan kita semasa sekolah dulu. Tak kan kita tak ada kawan walaupun seorang, kan?

Ada juga yang memberi alasan tak ada idea?
Er, aku tanya kenangan yang mana kita perlu ingatkan kembali kerana ianya telah berlaku. Tak perlu nak idea-idea. Just remember it and splash it into word. Easy, right? =)


Aku juga teringat kisah-kisah kecilku semasa di sekolah. Indahnya..

Ada juga yang perasan aku bergayut sejam dua dalam entri blogger perasan bagus. Dia dan aku cuma kawan tapi aku bahagia dengan dia and i think he does. Hahaha~ Perasan.

Nak rehat dulu, nanti kalau ada masa aku tambah balik atau buat entri baru. Tak leh fikir banyak-banyak ni. Nak kena tenangkan fikiran. Tak nak la dapat migrain, bahaya dan teruk.


Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!


Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

10 ulasan:

sakinah hj othman berkata...

assalamualaikum..
lawa selipar.
erhm..pasal segmen tu macam bminat aje.nanti la i'll join it.

myra yusreena berkata...

yelaa nak joing jugakk..idea melimpah ruah ney kalau nak cerita mmbe2 zmn skola ney..hikhik

faridah nazurah berkata...

heee segmen tu macam best je :) insyaallah kalau sy ada masa sy join ye

Azee Hana berkata...

dah lama x contact dgn member2 sekolah..huu
salam perkenalan..

cinta siswi berkata...

hehe.. zmn skolah la zmn pling best..hihi

sha my heart berkata...

sakinah: mesti la lawa, import gambar dari Indonesia ni. Hihi~ Kawan orang Indon.

Knapa xjumpa blog awak?

sha my heart berkata...

myra: =)

sha my heart berkata...

faridah =)

sha my heart berkata...

Azee: salam kenal. nak ngorat blh? haha~

sha my heart berkata...

siswi: a ah =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...