Lama Tak Semestinya Lupa | ! sha my heart

.

Selasa, 24 Januari 2012

Lama Tak Semestinya Lupa

Assalamualaikum.

Apa khabar korang semua?

Lama tak menulis entri, dah macam tak reti pula nak mulakan. Haha~

Selama hampir sebulan aku tak on line. Sebab apa? Saja-saja nak cuti. Ye la, dekat setahun kot aku asyik berblog je, tak ada cuti pun. Bila dah ada kesempatan, aku rebut la. hihi~

Selama beberapa hari aku tak on line tu, bagus juga rupanya kalau tidak berblog ni. Haha, nampak sangat aku ni tak nampak life sebelum ini. Masa tak on line, aku melakukan hobi lama, menulis. Dah siap tiga cerpen. Sekarang ni, aku usahakan novel pula.

Oh ya, aku juga banyak membaca novel adikku. Sebelum ni, jangan harap la aku nak baca. Bukan tak minat tapi buat aku ingatkan memori yang melukakan saja. cuma sekarang ni, novel-novel terkini dah tak melankolik macam lima tahun dahulu.

Sesungguhnya, aku gembira dengan hidupku. Tak on line? Nanti la, kalau aku ada pendapatan lebih. Haha~

Terima kasih kerana masih sudi menyokong aku.

16 ulasan:

sergeant keroro berkata...

aku pon lagi lama tak online, haha

sha my heart berkata...

azri: haha, ko memang..

mizmarmalade berkata...

Kak Sha, IMY! lama dah tak nmpk kak sha on9... Fara da start sem break da ni, heee! :)

ABU berkata...

ya lama hilng.. ingtkan dah bersara drpd jdi blogger..:D

sha my heart berkata...

fara: ye ke? rindu juga kat fara.

ala, tak sampai sebulan lagi menghilang. haha~

best la dah cuti. take care, tau =)

sha my heart berkata...

Abu: bersara tak mungkin. tapi bercuti tu ya. belum puas lagi jadi blogger, tak leh bersara. hihi~

LynnDamya berkata...

haha finally ada pon latest entry kamu muncul di ruang dashboard ku..ingat sha dh bersara dah haha (n_n)

NUR AYNIE berkata...

rindu giler kt kak sha...hihihi..akhirnye ader gak entry bru..hihii

sha my heart berkata...

lynn: hahaha~ finally kan..

bersara? bersara tu apa? haha~

sha my heart berkata...

aini: rindu juga.

ada je entri terbaru, insya-ALLAH =)

Firdaus® berkata...

banyak sgt kerja la tu sampai tak update2 belog ni?

missina berkata...

betul tu,,masa ngah cuti teringt2 jugk kt blog kan,,sama gk ngan sy,,tp skali kala tinggal ok je,,,hidup ni masih luas tuk kita nikmati,,;)

Gombug berkata...

Dapatkan memori 50GB simpanan foto, muzik, video dan apa sahaja untuk telefon anda secara percuma hari ini dari www.Gombug.net! Sebelum 31 Dec 2012 - http://www.gombug.net/v1/BM/

nasha sanza berkata...

baru tahu dia menghilang...rupanya..main sorok2..hehehe..=P

Aiman Isa berkata...

aaaaa... yep2.. dah lama jugak tak datang sini :D

hyep.. selamat pulang menulis :D

anismelon berkata...

anis on9 salu..update yg jarang..weee..idea ade..tp xleh na kembangkn..weee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...