Sweetnya Mamat Tu, Ko Ada | ! sha my heart

.

Khamis, 29 Disember 2011

Sweetnya Mamat Tu, Ko Ada





Assalamualaikum.

Kalau orang sayangkan kita, memang nampak sweet je kan? Haha~ Apa yang aku merapu ni?

Aku tengok satu rancangan hiburan. Ada diajukan soalan mengenai hubungan yang tak berapa nak jadi. Artis tu cakap kepada mak wenya:

"Ai awak, apa khabar? Awak sihat? Anak-anak sihat? Minta maaf kalau awak masih marah. Sayang awak, muah." 

Dia cakap lagi, "plan nak pergi tengok Ombak Rindu tapi hubungan ni yang berombak. Haha~" sambil meletakkan tangan ke kepalanya.
Auw, so sweet okay. Mamat tu juga ada ciri-ciri kepimpinan yang baik, berbincang dulu sesama mereka.
 
Nape la rasa rindu nak macam yang dulu-dulu lagi? Sha sedarlah, semuanya dah berlalu dan takkan kembali. Sad.

Best juga apa duk sorang-sorang. Single is simple. But two better than one.

P/s: sukanya lelaki macam tu.. Mamat tu? Mamat tu kayu..
Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

7 ulasan:

eiyzniey berkata...

Best kan dpt pkwe sweet nii
Heeeee

mizmarmalade berkata...

Ouh, sgt sweet jejaka ituu.. hehe :-)

Anis Anisa berkata...

hehehehhe... sweeett

aimie amalina berkata...

awwwww
suweeet
gaduh2 manje
kikiki :P

Halimatun Sa'adiah berkata...

berdua lebih baek..tp single lg tenang..

Yatie Awang berkata...

ala...macam tu la kalau masa bercinta..tapi...hehehhe..fikirlah

Abah...bagi balik tangan Ita

Raisya Haris berkata...

Akak, kahwinlah. Heeeee~ Bercinta selepas kahwin pun sweet juga. :3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...