Langkau ke kandungan utama

Sweetnya Mamat Tu, Ko Ada





Assalamualaikum.

Kalau orang sayangkan kita, memang nampak sweet je kan? Haha~ Apa yang aku merapu ni?

Aku tengok satu rancangan hiburan. Ada diajukan soalan mengenai hubungan yang tak berapa nak jadi. Artis tu cakap kepada mak wenya:

"Ai awak, apa khabar? Awak sihat? Anak-anak sihat? Minta maaf kalau awak masih marah. Sayang awak, muah." 

Dia cakap lagi, "plan nak pergi tengok Ombak Rindu tapi hubungan ni yang berombak. Haha~" sambil meletakkan tangan ke kepalanya.
Auw, so sweet okay. Mamat tu juga ada ciri-ciri kepimpinan yang baik, berbincang dulu sesama mereka.
 
Nape la rasa rindu nak macam yang dulu-dulu lagi? Sha sedarlah, semuanya dah berlalu dan takkan kembali. Sad.

Best juga apa duk sorang-sorang. Single is simple. But two better than one.

P/s: sukanya lelaki macam tu.. Mamat tu? Mamat tu kayu..
Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

7 ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)