Psst, Ada Rahsia Nak Bagitau | ! sha my heart

.

Ahad, 4 Disember 2011

Psst, Ada Rahsia Nak Bagitau




Assalamualaikum.

 Psst, aku nak tau korang rahsia. Jangan bagitau sesiapa ya.

Aku ada minat kat bloggers. tapi Baki tetap di hatiku. Kah kah.

Ok, sambung balik. Bukan sorang dua, ramai juga la blogger yang aku minat tu. Haha~ Gediks. Diorang ni kawan aku juga la. Rapat. Tetiba semalam, dua-dua cakap mengenai teman wanita mereka. Aduh, melepas la aku. Wakaka~

Yang sorang tu mengadu dia tak nak ada apa-apa perasaan kepada perempuan, sebab ramai duk goda dia. Sorang lagi pula minta pendapat bagaimana nak pikat hati teman wanitanya.

Sebagai kawan yang baik, aku pun berilah komitmen aku kepada mereka. Oh ya, bukan komitmen dengan mereka. Tapi aku bagi nasihat yang terbaik buat mereka. Dah jadi macam perunding dan doktor cinta pada diorang pula. Hakhak~

Habis tu, aku? Tak ada peluang la nak masuk jarum.  Haha~ Kalau bukan jodoh aku, tak ada la.. Tak kisah lah, janji kawan-kawan aku bahagia.

Tak pe, tak pe. Ada lagi yang masih dalam senarai yang belum berpunya. Haha~ Gediks gila. Kalau ada sesiapa yang berminat boleh isi borang dan beratur dulu ya.

Ini la orang kata, orang nak kita, kita tak nak. Orang tak nak, kita nak. Kalau la aku terima lamaran mamat tu, dah lama aku kahwin. Kahkah. Tak ada jodoh la, itu jawapan terbaik.

Psst, sila simpan rahsia ini okay.

Chaw~

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

18 ulasan:

Nizam Ijam berkata...

nak pecah rahsia la :P

Cik Bhulat berkata...

kemain lagi ye berahsia-rahsia...

LynnDamya berkata...

don't worry, jodoh anda is on the way~~ prepared for him okay :) and btw, sy ade tag awk untuk 1 segmen ni tau, jom join ! :D

Cik Jingga berkata...

mana dah rahsia kalau dah post sini kak.. hahahaha... okay2..saya simpan rahsia nie.. emm..atas dasar apa eh sis boleh suka sama mereka2??? ce cter ce cter

peyansanstaro berkata...

sudah tiada rahsia..
hahaha=P

hawiz berkata...

wahh..pakar cinta..ihhi

sha my heart berkata...

Ijam: haha~ tak boleh simpan rahsia ko ni.. Hehe~

sha my heart berkata...

cikbhulat: haha~ shyyy..

sha my heart berkata...

Lynn: pasti ada =)

sha my heart berkata...

cik jingga: alamak, terlepas cakap la. sebab tu suruh rahsia. haha~

atas dasar apa? erm, rahsia. kahkah

sha my heart berkata...

peyan: tiada rahsia lagi

sha my heart berkata...

hawis: dapat juga title dr. haha~

AciDFlynNWraitH berkata...

beratur .. amik number cepattt heheheh hahah yeah betol tu sha, kalau dah jodoh tu,tak kemana, dalam kuali juga jumpa uhuk uhuk hehehe

Cik Jingga berkata...

hahaha.. aduh.. :P

sha my heart berkata...

Acid: baiknya dia. Jangan potong line ye. Hihi~

ya la, kalau tak ada jodoh, nak buat apa lagi?

ui, sekarang ni kena mencari jodoh. jodoh oh jodoh, di manakah kau?

sha my heart berkata...

cik jingga: chill dear =)

CIK TOM berkata...

dah bc rahsia sha..xpe kwn2 dl..mn tau ada jodoh dgn blogger yg still single lg tue..hee..

NUR AYNIE berkata...

nk pecahkn leh x?? leh x?? hihihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...