Langkau ke kandungan utama

Psst, Ada Rahsia Nak Bagitau




Assalamualaikum.

 Psst, aku nak tau korang rahsia. Jangan bagitau sesiapa ya.

Aku ada minat kat bloggers. tapi Baki tetap di hatiku. Kah kah.

Ok, sambung balik. Bukan sorang dua, ramai juga la blogger yang aku minat tu. Haha~ Gediks. Diorang ni kawan aku juga la. Rapat. Tetiba semalam, dua-dua cakap mengenai teman wanita mereka. Aduh, melepas la aku. Wakaka~

Yang sorang tu mengadu dia tak nak ada apa-apa perasaan kepada perempuan, sebab ramai duk goda dia. Sorang lagi pula minta pendapat bagaimana nak pikat hati teman wanitanya.

Sebagai kawan yang baik, aku pun berilah komitmen aku kepada mereka. Oh ya, bukan komitmen dengan mereka. Tapi aku bagi nasihat yang terbaik buat mereka. Dah jadi macam perunding dan doktor cinta pada diorang pula. Hakhak~

Habis tu, aku? Tak ada peluang la nak masuk jarum.  Haha~ Kalau bukan jodoh aku, tak ada la.. Tak kisah lah, janji kawan-kawan aku bahagia.

Tak pe, tak pe. Ada lagi yang masih dalam senarai yang belum berpunya. Haha~ Gediks gila. Kalau ada sesiapa yang berminat boleh isi borang dan beratur dulu ya.

Ini la orang kata, orang nak kita, kita tak nak. Orang tak nak, kita nak. Kalau la aku terima lamaran mamat tu, dah lama aku kahwin. Kahkah. Tak ada jodoh la, itu jawapan terbaik.

Psst, sila simpan rahsia ini okay.

Chaw~

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

18 ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)