Peningnya dengan Korang | ! sha my heart

.

Khamis, 8 Disember 2011

Peningnya dengan Korang


Assalamualaikum.

Minta maaf, sehari dua ini aku buat entri peribadi je. Kepala aku serabut kot, macam-macam yang bermain di fikiran.

-Dia tu asyik cerita pasal politik dan kaitkan dengan agama. Pening aku membacanya..

- Dia tu duk sibuk dengan gf - menyampah

-Diorang sangat sibuk dalam minggu ni, banyak event besar. Aku rasa nak tolong tapi tak boleh. Aku hanya mampu melihat tanpa dapat menolong. Argh, terseksa jiwa.
 
- Dia dah nak putus dengan bfnya. -Kesian aku tengok.

Serius aku pening. Rasa nak buang je ingatan kepala aku ni..

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

23 ulasan:

LynnDamya berkata...

saya bz dgn assignment~~~ huarghh stress !

sha my heart berkata...

lynn: biasa la tu.. dah nama pun student =)

AciDFlynNWraitH berkata...

pinjam magic wand Albus Dumbledore, pastu tarik keluar memori yg malas nak ingat tu heheh

AciDFlynNWraitH berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
sha my heart berkata...

Acid: tolong pinjamkan, boleh? =P

Pendamba Mawar berkata...

mcm2 ada..:)

Ku Azhar berkata...

bila org mempolitikkn agama...hehehe..sabar je la ye :)

AciDFlynNWraitH berkata...

Sha :Boleeehh heheh

sha my heart berkata...

PM: a ah, macam Astro daa..
pening r.

sha my heart berkata...

ku: bukan pasal tu.. dia bincang pasal agama tapi memeningkan je. then sokong BN je. Dia cakap kencang padahal dia tak tau perkara sebenarnya. Ah, tak suka..

sha my heart berkata...

acid: sila2.. hihi~

H.J berkata...

sama sama kasih.. :)

Azzah berkata...

hidup tanpa masalah ,tak best..

Nur Zulaikha berkata...

pasal entry 'cari jodoh' dkt entry ImBobo tu sy ade bg cdgan mcm cerita ketika cinta bertasbih kan?hehe..maaf kalau tak jelas..cik ana boleh gunakan org tgh dan suruh org tgh tu ceritakn ciri2 yg ahmad nak tu n bgtaw org tu adlh cik ana..sekadar pndgn..

Kancil 8349 berkata...

sabarlah

Outbound Malang berkata...

mampir sob..nice post..teruslah berkarya dan sukses selalu..jangan lupa kunjungan balik ya..:)

Jerr berkata...

rilek la kak sha , jangan stress .

sha my heart berkata...

HJ: sama2 =) terima kasihku

sha my heart berkata...

Azzah: hahaha~

sha my heart berkata...

zulaikha: terima kasih, dear concern pasal tu.

Ana tu tak ada org tgh. Saya kawan dia. tak kan nak saya bagitau kot, mesti pelik je jadinya nanti. haha~

sha my heart berkata...

kancil:=)

sha my heart berkata...

malang: iya iya lah.. hehe~

MaT Kucar berkata...

ekeke.. yang saye lak pasal pe ek ?? ekeekkeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...