Nak Kawan Baik ke Kawan Rapat | ! sha my heart

.

Rabu, 28 Disember 2011

Nak Kawan Baik ke Kawan Rapat




Assalamualaikum.

Kawan baik tahu semua cerita best korang
kawan rapat tinggal bersama korang.
Korang nampak tak perbezaannya?  Haha, entri entah pape.

Pandangan korang pula?

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

9 ulasan:

shadreamy berkata...

nak kawan kawan kawan kawan kawan kawan je.. tak nak musuh.

see, sebut musuh satu je, sebab musuh jahat. tak suke..

atiqa aris berkata...

nk kawan baek banyak2.hehe

Nens Collection berkata...

jangan kawan makan kawan sudaa..;)

Raisya Haris berkata...

Prefer best friend than good friend. :)

Liyana Zahim berkata...

nak kawan ngan dri sndiri je.. :)

Jerr berkata...

ligat juga mindaku memikirkannya .

tapi memang ada beza besfriend dengan good friend :)

Syukri Mohtar berkata...

good friend. =)

sha my heart berkata...

sha:ya, no mao musuh..

sha my heart berkata...

atiaq: jadi baik banyak2 =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...