Ko Pe Hal, Tak Suka Aku? | ! sha my heart

.

Ahad, 25 Disember 2011

Ko Pe Hal, Tak Suka Aku?



Assalamualaikum.

Pernah korang terasa kenapa la ada saja orang yang sakit hati tengok anda bahagia?

Kadang-kadang niat mereka baik, kita yang tersalah anggap. Fikir positif sudah.

Tapi ada juga yang memang bencikan anda.

Aku pun lalui perkara ni jugak. Sedih kadang-kala. Ye la, apa yang kita buat semuanya tak kena, dia je yang betul.

Kesimpulannya, tak perlulah kita nak lawan atau bertengkar dengan orang macam tu. Itu hanya menampakkan yang kita ni pun sama je taraf dengan dia. Diam-diam sudah, jap lagi senyap la. Kalau bersuara ia akan lebih memburukkan keadaan.

Chill sudah =)

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

15 ulasan:

mizmarmalade berkata...

You're right Kak Sha... Silence is better kot kan... Just ignore them as long as we know we're right :-)

Cik Sibuk berkata...

Ha, setengah orang memang ada motto hidup:
Kesengsaraan engkau, kebahagiaan aku.
Muahahahahahaaaa *gelak evil*

siti suraya berkata...

biasalah tu . tak semua orang suka kat kita kan ? chill laahhh :)

iMBobo berkata...

ramai org yg suka kacau hidup kita,lagi2 kalau kita ada pangkat n jawatan..dorg jealous lah tu...

peyansanstaro berkata...

#aptb.....

chill sudah !

Anif Abdullah| AA berkata...

Duk diam2 sudah la kan kak? huhu

aimie amalina berkata...

betoll!
sokong kak sha
org cm tu smp bebila pon nak monang kan
so diam kan aje :))

sha my heart berkata...

fara: senyap adalah air yg memadam api =)

sha my heart berkata...

cik sibuk: gilak.. haha~

harap2 cik sibuk tak mcm tu ya..

sha my heart berkata...

cik sibuk: gilak.. haha~

harap2 cik sibuk tak mcm tu ya..

sha my heart berkata...

siti: chill je.. haha~

sha my heart berkata...

bobo: ramaikan org jeles.. lagi2 klu berjaya. kalau blog, ada je haters!

sha my heart berkata...

peyan: tq dik.. chill sudey~ =)

sha my heart berkata...

anip: duk diam2 is comel jer.. hihi~

sha my heart berkata...

aimie: diam2 sudah, kan? biar je dia menang.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...