Langkau ke kandungan utama

Kau Mewarnai Ceria Hari-hariku



Assalamualaikum.

Macam mana hidup korang?

Hidup aku tak banyak berubah. Adakah kerana aku sendiri yang tak ubahnya? Erm, satu persoalan yang perlu dijawab.

Sejak seminggu dua ni terasa indahnya hidup ini =)

Kenapa? Macam-macam cerita fresh yang menceriakan hari ku. =)

Contohnya? Macam si Jer menang Ipad 2 dari DPP BSN. Tahniah Jer, semoga jaga elok-elok. Takut kena curi je, benda ringan, senang orang nak capai.


Lagi? Aku suka tengok gambar yang mamat pilot ni, Hazirul up load kat facebook. Aku suka tengok gambar kapal terbang. Gambar dia, aku tak berapa nak tengok sangat sebab aku bukannya suka stalk fb orang.

Dia kawan blogger aku masa mula-mula aku nak kenal dunia blog, (macam Syuk). Tapi lama lost contact. Address blog dia pun aku terlupa, ingat ada huruf B je. Tapi bila taip, tak naik-naik pun, haha~. Jenuh juga la aku cari dia. Sekarang baru jumpa. Happy giler aku =)  Jangan tanya ye, kenapa blog dia tak berup date. Dia sibuk fly. Aku dah suruh dia up date dah. Er, cukup la kot, cerita pasal dia, macam tak sayang kawan pula. =P


Selamat belajar pada encik Udin ye. Belajar betul-betul, biar dapat Anugerah Perak dan Anugerah Presiden macam Budak Botak =)

Setiap hari ada jer tag untuk gamble on luck (er, bukan berjudi ya) dalam pertandingan klik like and share. Macam fair & lovely pula, 'setiap hari sayang.' Terima kasih encik Acidflynn untuk tagged.


Last but not least, adik kesayanganku, Peyan, sibuk tanya nama kuih-kuih sambil up load kat fb. Mouth watery pula time-time tu. Haha~ Sweet moment la, dik =)


Kesimpulan

Aku sayang kawan-kawanku. Terima kasih kerana sudi mewarnai duniaku =)

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)