Kau Mewarnai Ceria Hari-hariku | ! sha my heart

.

Rabu, 14 Disember 2011

Kau Mewarnai Ceria Hari-hariku



Assalamualaikum.

Macam mana hidup korang?

Hidup aku tak banyak berubah. Adakah kerana aku sendiri yang tak ubahnya? Erm, satu persoalan yang perlu dijawab.

Sejak seminggu dua ni terasa indahnya hidup ini =)

Kenapa? Macam-macam cerita fresh yang menceriakan hari ku. =)

Contohnya? Macam si Jer menang Ipad 2 dari DPP BSN. Tahniah Jer, semoga jaga elok-elok. Takut kena curi je, benda ringan, senang orang nak capai.


Lagi? Aku suka tengok gambar yang mamat pilot ni, Hazirul up load kat facebook. Aku suka tengok gambar kapal terbang. Gambar dia, aku tak berapa nak tengok sangat sebab aku bukannya suka stalk fb orang.

Dia kawan blogger aku masa mula-mula aku nak kenal dunia blog, (macam Syuk). Tapi lama lost contact. Address blog dia pun aku terlupa, ingat ada huruf B je. Tapi bila taip, tak naik-naik pun, haha~. Jenuh juga la aku cari dia. Sekarang baru jumpa. Happy giler aku =)  Jangan tanya ye, kenapa blog dia tak berup date. Dia sibuk fly. Aku dah suruh dia up date dah. Er, cukup la kot, cerita pasal dia, macam tak sayang kawan pula. =P


Selamat belajar pada encik Udin ye. Belajar betul-betul, biar dapat Anugerah Perak dan Anugerah Presiden macam Budak Botak =)

Setiap hari ada jer tag untuk gamble on luck (er, bukan berjudi ya) dalam pertandingan klik like and share. Macam fair & lovely pula, 'setiap hari sayang.' Terima kasih encik Acidflynn untuk tagged.


Last but not least, adik kesayanganku, Peyan, sibuk tanya nama kuih-kuih sambil up load kat fb. Mouth watery pula time-time tu. Haha~ Sweet moment la, dik =)


Kesimpulan

Aku sayang kawan-kawanku. Terima kasih kerana sudi mewarnai duniaku =)

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

17 ulasan:

NUR AYNIE berkata...

bru nk plan g curik ipad jer hahaha...kak sha dh soh dia jga plak..hihihihi

hyz berkata...

setiap hari byk kenangan yang datang...

MeeRole berkata...

wahh ade kwan pilot..boleh mlancong free ni..ekekeke

AciDFlynNWraitH berkata...

Untung sabut timbul, untung batu tenggelam. eh betol ke pepatah tu hihihih

sha my heart berkata...

Aini: niat tak betul yg tak termakbul. haha~

sha my heart berkata...

hyz: ya, tapi tak semuanya indah, kan? tp yg ni indah. hehe~

sha my heart berkata...

hyz: ya, tapi tak semuanya indah, kan? tp yg ni indah. hehe~

sha my heart berkata...

mirul: ya, pilot. melancong free? itu pilot dah lama kerja. yg masih baru, tak dapat la.. hihi~

sha my heart berkata...

acid: betul2 =)

sha my heart berkata...

Lynn; tq dear =)
jom ceria2 juga =)

peyansanstaro berkata...

Lapor nak makan kueh..
Tolong buatkan..
Hahahah=))

khairul akmal bin azman berkata...

kwn2 always support lu dri blkg..
so cari kwn sebaiknye

sha my heart berkata...

eh, ada org nak kasi souvenir dr Saigon!!! =)

sha my heart berkata...

Peyan: nak kuih apa? haha~

sha my heart berkata...

Khairul: baiklah bro.. hehe~

tq 4 ur supporting =)

Jerr berkata...

haha :)

life is wonderful rite .

nice post .

sha my heart berkata...

Jer: yup life is wonderful =)

best kan dapat free je Ipad 2. bertuah Jer =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...