Bila Dah Internet Addict, Asyik Hilang Jer | ! sha my heart

.

Sabtu, 3 Disember 2011

Bila Dah Internet Addict, Asyik Hilang Jer





Assalamualaikum.

2hb Disember adalah hari yang sibuk. Dari pagi membawa ke malam, baru tetamu beransur. Silih berganti. Aku pun tak terbilang berapa orang yang datang.

Tapi dalam sibuk-si buk tu, sempat juga aku lari ke bilik jap dan up date dua entri, entri ini dan itu.

Lappy aku pasang dari tengah hari membawa ke malam ni. Tak kisah sangat sebab bila dah 80% bateri ia akan uncharge.

Sempat juga jenguk-jenguk facebook.

Aduh, kalau dah internet addicted macam ni la. Haha~ Tapi tak lama, jap jer. Ada la dalam 10-15 minit macam tu. Janji lepas gian. Gian internet la. Hihi~

Gambar hasil googling.


P/s: Terima kasih kepada kawan-kawan yang berada di fb, yang masih ambik tau dan ambil berat pasal aku sebab seperti entri lepas, aku cakap aku sedih. Terima kasih ya ALLAH =)

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

14 ulasan:

peyansanstaro berkata...

Sempat juga jenguk-jenguk facebook.

Harus la kan !
Hahaha=)))

sha my heart berkata...

peyan: itu harus.. haha~

nasib baik tak wajib :P

hawiz berkata...

yeah..fb kan...mmg slalu jenguk..bkn sempat..hihihi

hyz berkata...

huh!!! penangan internet...

sha my heart berkata...

hawiz: selalu jenguk ya..

sha my heart berkata...

hyz: ya.. haha~

erleena berkata...

tawu xpe! susah ouh nk non addict nieh =.=

sha my heart berkata...

er: a ah, kan..
adoi, nak kena ambik ubat juga ni. Lalalala~

iMBobo berkata...

jgn ketagih sgt, tgk elok hehe

AciDFlynNWraitH berkata...

yeahh ketagih gak ni..hehehe

Ezad Skytech berkata...

kalau online buka fb pun jeling2 kejap je....selebihnya mengadap blog..hee~

sha my heart berkata...

mr bobo: tak de la sangat.. biasa je.

sha my heart berkata...

Acid: ye ke.. meh ketagih beramai2. haha~

sha my heart berkata...

Izzat fahmi: anda memang hantu blog. kahkah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...