Langkau ke kandungan utama

Bila Dah Internet Addict, Asyik Hilang Jer





Assalamualaikum.

2hb Disember adalah hari yang sibuk. Dari pagi membawa ke malam, baru tetamu beransur. Silih berganti. Aku pun tak terbilang berapa orang yang datang.

Tapi dalam sibuk-si buk tu, sempat juga aku lari ke bilik jap dan up date dua entri, entri ini dan itu.

Lappy aku pasang dari tengah hari membawa ke malam ni. Tak kisah sangat sebab bila dah 80% bateri ia akan uncharge.

Sempat juga jenguk-jenguk facebook.

Aduh, kalau dah internet addicted macam ni la. Haha~ Tapi tak lama, jap jer. Ada la dalam 10-15 minit macam tu. Janji lepas gian. Gian internet la. Hihi~

Gambar hasil googling.


P/s: Terima kasih kepada kawan-kawan yang berada di fb, yang masih ambik tau dan ambil berat pasal aku sebab seperti entri lepas, aku cakap aku sedih. Terima kasih ya ALLAH =)

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)