Awak Suka Saya Ye, Kantoi | ! sha my heart

.

Khamis, 8 Disember 2011

Awak Suka Saya Ye, Kantoi


 

Assalamualaikum.

Entah bagaimana untuk aku mulakan entri ini. Yang pasti hati masih berbunga-bunga. Oh indahnya alam ni ku rasakan, seperti semuanya bunga je yang ada. Haha~ Mula la nak merapu. Hehe~

Persahabatan boleh jadi percintaan, kan? Tapi percintaan jarang diakhiri dengan persahabatan. Bukan tak ada, tapi jarang.

Malam ni, seorang kawanku tu mengadu something (maaf, kena censor nanti dia marah. Haha~). Tetiba dia cakap, jangan risau dia masih macam dulu, .... padaku.

Kalau jumpa aku, selalu dia panggil aku macam nama blog aku ni. Apa nama blog aku ek? Ekeke~

Awak, saya sayang awak. =) Aku takut nak ucapkan ayat ni pada dia. Takut dia salah faham dan menjauhi aku. Maksudnya, aku dan dia sekadar berkawan. Kawan baik. Aku nak ucap sayang tu sebab nak dia tau aku sayang dia, sekadar kawan atau boleh kembangkan lagi. Haha~

Aku cuma risau dia salah faham yang aku admire dia. Itu je.

Apa maknanya ek, dia ngadu macam tu then cakap dia masih dengan aku? Dah la panggil nama aku macam tu. Haha~ Sesi perasan sudah datang. Lalala~


P/s: Jari ku terkena pisau. Eleh, sikit je pun, nak cakap. Haha~ Nak bermanja dengan kawan-kawan sekali sekala. Lalala~



Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.


21 ulasan:

... ^^ berkata...

wawawaa.. suke latuuee. hehhee
eh, btw, nice blog. kte da follow awk, follow la kte lek, klo sudi. ehhe

era kecik berkata...

:)

AciDFlynNWraitH berkata...

jari terkena pisau sebb berangan la tu hehehe kan kan

Cik Rose Cute berkata...

Dah lama akak tak singgah sini hehehe...

L berkata...

hehe. suke lar tue,..=) kalu L kata suke awak?? hehe]
jom baca kejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/12/aku-sayang-parent-aku-korang.html

sha my heart berkata...

^^: suka la jugak :P

sha my heart berkata...

^^: suka la jugak :P

sha my heart berkata...

era: =)

sha my heart berkata...

Acid: mana ada..
saja menggedik nak manja2 dgn bloggers. haha~

sha my heart berkata...

Cik rose cute: ibu dah sombong, maklumlah blog dah ada org editkan. hehe~

sha my heart berkata...

L: mesti la suka. hehe~

kalau L kata suka saya? Biasa je sebab belum rapat. hihi~

konde berkata...

cute blog, salam kenal :)

Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM1000, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/

hyz berkata...

saya salah seorang yang percintaan berakhir dengan persahabatan

khairul akmal bin azman berkata...

ala..cinta2. ni.. byk x pure la..

agak2 suke.masuk merisik je

keh3

AciDFlynNWraitH berkata...

hemoi hemoiii nak mengadu dan manja2 dengan kawan2 blogger la neh yek hahah terbaik la sha ne

Nurul Ainaa berkata...

Amboi2.. sukanya dia..

sha my heart berkata...

Konde: terima kasih =)

sha my heart berkata...

hyz: saya pun jenis tak kisah nak berkawan. ada yg jadi kawan baik =)

sha my heart berkata...

Khairul: memang la. slow2 dulu.. kang dia tak suka kang, malu je haha~

sha my heart berkata...

Acid: nak bermanja dgn sape lagi.. bf tak de, bloggers ada. Haha~

sha my heart berkata...

Ainaa: sekali sekala, lama tak rasa disukai orang. haha~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...