Aku Cemburu Giler | ! sha my heart

.

Khamis, 22 Disember 2011

Aku Cemburu Giler





Assalamualaikum.

Aku rasa serabut sikit, efek dari tengok status negatif kat facebook. Bukan itu sahaja, dalam blog yang aku follow pun status banyak negatif. Adakah hari ni hari moody sedunia? Aku tertanya sendiri.

Aku sangat cemburu dengan adik-adik persatuan. Ingatkan sudah habis hari tu jer tapi ada pula nak buat makan-makan, ada nak sponsor hadiah la, main permainan yang dapat hadiah (sukaneka ringkas). Nak buat pula dalam dewan, kira besar la.

Adakah aku kuat cemburu? Tidak. Tapi disebabkan keseronokan tu yang aku tahu pasti best punya tapi tak dapat join. Rugi sangat-sangat tau.

Er, apa motif aku cerita? Tak de motif, sekadar nak kurangkan rasa cemburu ni. Haha~

Komen korang?

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

15 ulasan:

UniMeOw berkata...

ohh rini mood uni sgt baek! :D

sebab clas petang cancel..hehehe

Nens Collection berkata...

hehe..biasa ler tu..mood kadang2 ok..kdg x..hehe..;)

sha my heart berkata...

uni: bgus la..

sha my heart berkata...

nens: masalahnya ramai sangat yg post negatif.. hilang semangat rasa. haha~

NUR AYNIE berkata...

post aini positive kn2 hihiih

aimie amalina berkata...

cemburu yg baik x pe kak :))

ainol akasyah berkata...

mood saya pun baik hari nie..hehe my sis get all A..cemburu untuk meningkatkan prestasi xpe..anggap kawan2 yang di cemburui tu sbg pesaing :)

sha my heart berkata...

aini: ye la sangat.. bluek :P

sha my heart berkata...

aimie: kak sha tau la.. jap2 ni. hihi~

sha my heart berkata...

ainol: bgus la.. tahniah.

ye, tahu, terima kasih =)

Puan Kutu berkata...

jgn moody n merasa efek dengan benda2 negatif ya!

fyza berkata...

cemburu tu adat dunia .. klau xde cemburu xde perasaan pulak .. ngeee

sha my heart berkata...

puan kutu: terima kasih.. =)

sha my heart berkata...

fyza: ya, ya..

sha my heart berkata...

fyza: ya, ya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...