Langkau ke kandungan utama

Aku Cemburu Giler





Assalamualaikum.

Aku rasa serabut sikit, efek dari tengok status negatif kat facebook. Bukan itu sahaja, dalam blog yang aku follow pun status banyak negatif. Adakah hari ni hari moody sedunia? Aku tertanya sendiri.

Aku sangat cemburu dengan adik-adik persatuan. Ingatkan sudah habis hari tu jer tapi ada pula nak buat makan-makan, ada nak sponsor hadiah la, main permainan yang dapat hadiah (sukaneka ringkas). Nak buat pula dalam dewan, kira besar la.

Adakah aku kuat cemburu? Tidak. Tapi disebabkan keseronokan tu yang aku tahu pasti best punya tapi tak dapat join. Rugi sangat-sangat tau.

Er, apa motif aku cerita? Tak de motif, sekadar nak kurangkan rasa cemburu ni. Haha~

Komen korang?

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)