Wei, Aku Nak Minta Maaf Ni | ! sha my heart

.

Sabtu, 5 November 2011

Wei, Aku Nak Minta Maaf Ni


Assalamualaikum.


♥♥♥ Salam manis buat yang baca ♥♥♥
•.♥•Sentiasa ON9 Dengan TUHAN..•.♥•
•.♥•Berusahalah Untuk OFF9 Dengan SYAITAN..•.♥•
•.♥•Bersungguh-sungguh Untuk DOWNLOAD ilmu Pengetahuan..•.♥•
•.♥•UPlOAD Amal Kebajikan..•.♥•
  •.♥•RESTART Diri Dengan Memohon Keampunan..•.♥•
•.♥•SHUTDOWN Hayat Mu Dengan KEIMANAN..•.♥•


Hayati pengorbanan dan hargailah mereka yang telah berkorban kepada anda.

Salam Aidil Adha
Mohon Ampun Maaf.

Sha.

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

17 ulasan:

Ana Farhana berkata...

Selamat menyambut hari raya aidiladha :)

ABU berkata...

sgt ramai orng yg bekrban tun kita, kita kena mnghargai mereka.. slmt hari raya haji..

AcidFlynN Wraith berkata...

Selamat Hari Raya Aidiladha..

riva'i berkata...

selamat berkurban ya!!!!

mohon maaf kalau saya komen ada salah kata :*

bukan retis berkata...

best ayat ats tu..
btw,salam aidiladha :)

Deeyaudeen Sabri berkata...

slm aidiladha sha !! :D

aimie amalina berkata...

salam aidil adha kak sha!
berkorbanlah kerana-Nya =]

afiqazizan berkata...

Selamat hari raya aidiladha..:)

sha my heart berkata...

ana: salam aidil adha =)

sha my heart berkata...

abu: ya.. =)

sha my heart berkata...

acid: Selamat Hari Raya Aidiladha

sha my heart berkata...

rivai: Selamat Hari Raya Aidiladha.
ok, no hal =)

sha my heart berkata...

bukan: tq.
Selamat Hari Raya Aidiladha

sha my heart berkata...

en Udin: sama2 Selamat Hari Raya Aidiladha

sha my heart berkata...

Aimie: Selamat Hari Raya Aidiladha.
ya, yuk berkorban. eh, kenapa ttba keluar slang indon ni. hihi~

sha my heart berkata...

afiq: Selamat Hari Raya Aidiladha

missina berkata...

selamat hari raya aidiladha belated,,;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...