Fesyen Lelaki Korea- SuJu | ! sha my heart

.

Rabu, 30 November 2011

Fesyen Lelaki Korea- SuJu

Assalamualaikum.


Entri kali ini menempek gambar dan gaya kumpulan lelaki Super Junior a.k.a SuJu, dari negara Korea Selatan.


Jom layan gambar dan gaya fesyen mereka.







Stail juga fesyen diorang, kan

P/s: Aku letakkan water mark sebab orang lain tak boleh senang-senang je copas (copy and paste). Kalau korang nak gambarnya, pergi google sendiri la. Penat tau nak cari satu persatu ni. Hihi~
Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

15 ulasan:

Cik Bhulat berkata...

shomel kn dorg

sha my heart berkata...

Aah, diorang comel.

Baru tau diorang ni comel sgt setelah tengok live MAMA kat 8tv malam semalam.

sergeant keroro berkata...

comel alien lagi, haha

eiyzniey berkata...

Koreaaa!
:)

sha my heart berkata...

Azri: ko lagi comel =)

Pendamba Mawar berkata...

dulu minat kyuhyun..tapi sekarang lebih minat eunhyuk..hehe dia klakar

sha my heart berkata...

eizneiy: yah, Korea! =)

sha my heart berkata...

PM: tau mana?

sha minat shi won dan ye seung. Haha~ padahal tak kenal pun :P

AciDFlynNWraitH berkata...

erk.. kipas susah mati korea sha ni eh? ish ish ish

sha my heart berkata...

Acid: korea? korea tu negara la.. Adoi~

ini SuJu.
tak tau sangat pasal Hallyu tapi suka =)

Bui Junaidi berkata...

banyaknya team member dia orang..

comel2 belaka..*_*

Pocket berkata...

buleh tiru,
moga presentable la sikit diri ini:D

myra yusreena berkata...

kyuhyunnnnnn!!!! awww muahx muahxxx!!! hahaha sume pown comel tp kyuhyun is the comelest!!! haha >.<

Liyana Zahim berkata...

Alaaa.. Nk hero siam gak~~~~~~~~~

Juliet_iRa~" berkata...

comel..ahahah..;p

suka rambut messy tu..kekkee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...