Terima Kasih Masalah | ! sha my heart

.

Sabtu, 8 Oktober 2011

Terima Kasih Masalah


Assalamualaikum.

Entri peribadi.

Malam tadi, aku tak dapat nak lelapkan mata. My mind keep thinking and thinking. My eyes crying and crying until my pillow become wet.

Satu perkara yang bermain di fikiran. Tapi berbagai cara aku fikirkan. Hala yang berbeza juga supaya menemui jalan yang tepat dan keputusan yang jitu.

Setelah mengorbankan malamku, akhirnya aku dapat kesimpulannya.

Aku seperti berada dalam sebuah situasi dalam drama bersiri Korea yang popular.


Hari ini, aku masih boleh tersenyum dan senang hati. Tak apa la, aku layankan dulu cara dia. Awak jangan nakal-nakal tau. Haha~

Terima kasih masalah. Kerana denganmu, aku makin kuat =)


P/S: Mesti korang peningkan? Yang penting aku tak pening. Aku tahu dan jelas apa yang aku buat. Tapi aku tak dapat nak kongsikan di sini. Private and confidential. Haha~

P/s/s: Kalau awak tak faham, awak cari saya k. Nanti saya terangkan segala-galanya pada awak. Cuma satu yang saya pinta pada awak, jangan tuduh saya bukan-bukan sebelum awak tahu kebenarannya.


P/s lagi: Terngiang-ngiang lagu Istikharah Cinta by Sigma.

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!






Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang.

              

18 ulasan:

Raisya Haris berkata...

trouble is a friend~ kaka kena banyak bersabar, be strong (:

amna berkata...

yeah!
tiada manusia hidup tanpa MASALAH :)
masalh ibarat manisan dalam kehidupan kita semua ^^

sha my heart berkata...

Raisya: TQ dear.

lama tak dengar lagu tu =)

sha my heart berkata...

Amna: betul tu..
manisan ye? candy =)

Jer ... berkata...

Don give it up.. oooo ... ( bunkface )
:D

peyansanstaro berkata...

Sabar~~

Anif Abdullah| AA berkata...

ada msalah in relationship ke kak.. cool k.. tangani ianya secara bijak ^^

sha my heart berkata...

Jer: TQ Dik.. =)

sha my heart berkata...

Peyan: Pesanan yang bagus, dik. Sabar dan terus bersabar.

Nanti kita story-mory, k.

sha my heart berkata...

Anif: cool sudey.. hehe~

TQ, pesanan yang bijaksana =)

sis92 berkata...

masalah tetap ada di mana
jgn risau, pasti ada jln penyelesaiannya..
jom join bloglist :)

Pendamba Mawar berkata...

we dont find a trouble,trouble find us.hehee..

about fon:ehem..entah..

harrazdani berkata...

kuatkan semangat...be strong my friend....pati ada jalan penyelesaianya

sha my heart berkata...

Sis: Betul3..

Done join!

sha my heart berkata...

Pendamba: Tau tak pe. dah tak dapat lari dari masalah.

fon: ehem2. haha~

sha my heart berkata...

Papa: TQ ya..

Semangat dah kuat, dah kenal sangat perangai dia. Apa yang dia nak kata, biarkan dulu. Nanti tahu la nak wat apa. =)

sergeant keroro berkata...

masalah mematangkan kita =)

sha my heart berkata...

keroro: Yup, betul tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...