SEGMEN: BLOGLIST CUTIE MUTIE | ! sha my heart

.

Ahad, 9 Oktober 2011

SEGMEN: BLOGLIST CUTIE MUTIE


Ada tuan blog ajak masuk bloglist daa. Lama tak join.

Sis92 mencari 25 blogger cutie mutie untuk menjayakan segmen yang pertama kali beliau buat ni..

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN


  • Letakkan banner di atas dgn tajuknya Segmen:  Bloglist cutie mutie -DONE
  • Berikan 5 point tentang blog ini dan jangan lupa linkkan ke blog sis..

    1. Polkadot
    2. Menggelarkan dirinya Sis92, agak unik
    3. Student UiTM
    4. Blog yang comel
    5. Pasti orangnya pun cute jugak kan?

    *Macam ni ke pointnya? Kurang jelas.

  • Letakkan blog sis dalam bloglist awak juga :) - OK

  • Tarikh tutup 23 Oktober 2011 - Lambat lagi tapi Sis nak cari 25 jer. Cepat-cepat sape yang mahu masuk.

    P/s: Terima kasih kepada Aiman kerana tegur tak letakkan link pada banner. Dah lama tak join segment, dah terlupa. Haha~

    Bagus mamat ni, kalau aku ada tersilap tak buat link je, terus dia tegur. Dah macam adikku sendiri dah dia ni.

4 ulasan:

Arif Aiman berkata...

kak cik.. >.<''

sepatutnya.. bukan kaa... err banner tu di link kan ke blog tuan blog..

kak cik tak buat pun.. cam ne orang nak juin.. ahaaa... penyertaan rejected XD

sha my heart berkata...

Aiman: Terima kasih tegur.

Dah betul kan pun =)

sis92 berkata...

thanks a lot ye cik sha.. :)

sha my heart berkata...

sis: sama2 =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...