Rasa Seakan-akan Mahu Berhenti | ! sha my heart

.

Rabu, 26 Oktober 2011

Rasa Seakan-akan Mahu Berhenti




Assalamualaikum.



 
Ada masa tu, saya rasa seakan-akan mahu berhenti.
 

Tapi, bila duduk melihat dan mendengar, dan membaca diksi kehidupan orang.. 
Mereka lebih besar dugaannya berbanding diri ini. 

Pandang ke langit, terasa malu sendiri. 


Dalam dunia ini, jika anda merasa ‘rendah’, ada yang jauh lebih rendah dari anda. 

Jika anda merasa ‘tinggi’, ada yang jauh lebih tinggi dari anda.
– khazinatul asrar-



P/s: Terima kasih kepada mereka yang memberi sokongan dan dokongan (link). Tanpa kalian, aku entah di mana.


Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 
Kalau rasa entri ni amat berguna dan bernilai, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

14 ulasan:

Nizam Ijam berkata...

jgn berhenti..teruskan berlari..

Arif Aiman berkata...

haaa.. jgn benti... ada ja cara..

sha my heart berkata...

Ijam: sama2 sokong, wei =)
TQ

Deeyaudeen Sabri berkata...

jangan benti, sebaliknye rehat jap minum milo, pastu lari balik.. :)

sha my heart berkata...

Aiman: cara ada tapi tak tau apakah ia :)

Aj berkata...

selemah anda, ada lagi yang lemah.sekuat manapun anda, ada lagi yang lebih kuat :)

sha my heart berkata...

En Udin: Cadangan yang bernas =)

sha my heart berkata...

Aj: Ya. Betul. =)

C-Tie berkata...

Jangan berhenti....=)

wlupun semangat tenggelam,lemah daya,
tidak tahan utk melangkah...
namun, percayalah pada hikmah dugaan..
Tak dilontarkan ujian, di luar kekuatan setiap diri insan...

AcidFlynN Wraith berkata...

The probability that we may fail in the struggle ought not to deter us from the support of a cause we believe to be just. Education comes from within; you get it by struggle and effort and thought.

aimie amalina berkata...

Tuhan takkan bg nyawa utk kita kalau kita tak berani utk hidup
maka hidupalah dgn penuh rasa cinta akan nyawa yg Tuhan bagi =]

ABU berkata...

jgn berhenti dulu..

nOobieStesT berkata...

dugaan Allah kan..biase lah..baru ade rasenye hidup nih

iemanizam berkata...

begitulah awan nano nano nano..uhu...selamat berusaha sis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...