Letih Seh Nak Buat Benda Alah Ni | ! sha my heart

.

Sabtu, 1 Oktober 2011

Letih Seh Nak Buat Benda Alah Ni

Nampak macam senang kan? Nak buatnya susah seh..



Assalamualaikum...

Entri peribadi.

Aku dah sakit-sakit tangan.

Aku harap sangat mereka menghargai apa yang aku buat.
Aku bukannya nak kan penghargaan. Cuma adalah senang hatiku kalau mereka menghargainya.

Ya, beli memang mudah. Tak ambik masa yang lama.

Tapi korang tahu tak yang aku dah berkorban banyak hari semata-mata nak siapkannya?

1. Cari idea -surf laman web yang menyediakan apa yang aku cari

2. Buat prototaip dulu -ingat senang ke nak buat? Susah seh. Kena fikir macam mana nak buat ianya jadi. Make it real, is not easy work, okay.

3. Potong, bentukkan, jahit, tampal.



Penat. Letih. Jariku dah sakit.

Aku cuma nak menceriakan mereka. Seceria pelangi.


Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!






Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang.

              

21 ulasan:

cayang GIRANG muahx muahx berkata...

jom join GA girang =>

http://cayanggirangmuahxmuahx.blogspot.com/2011/09/girang-2nd-giveaway-kpop-r-my-soul.html

Anif Abdullah| AA berkata...

cantik .. janji diri kita puas hati walaupun tgn sakit2 kan..untuk ape ni?
kak jom teka teki :P

missina berkata...

cantik la,,nampak ekslusif,,utk sape tu?,,nak jugk bleh,,hehe

sobri yaacob berkata...

cantik..
tapi memng susah nak wat..
kalu wat sndiri janji puas hati..

sobri yaacob berkata...

cantik..
tapi memng susah nak wat..
kalu wat sndiri janji puas hati..

Arif Aiman berkata...

cantik :)

myra yusreena berkata...

cantek laaa~!! kalo x apreciate xtawu laa nk ckp ape kann..haha :DD

Iwanski berkata...

pastiku menghargai...

Jer ... berkata...

macam susah ... tengok pun tau dah :)

tini ein berkata...

nice!=)

peyansanstaro berkata...

Terima kasih..
Hehehe =)

Korang semua jangan cemburu tau..

sha my heart berkata...

Cayang: Kalau sempat ya.. TQ

sha my heart berkata...

Anip: tu la, memang sakit-sakit tangan. Kad untuk kawan-kawan dan mereka yg special. Hehe~

Teka teki apa plak, Anip?

sha my heart berkata...

Miss Ina: Cantik ke? Ekslusif ke? Biasa jer. =)

Dari dulu Sis nak, kan? Nanti la bila kewangan kukuh sikit, boleh kasi =)

sha my heart berkata...

Sobri: A ah, buat sendiri ada personal touch =)

sha my heart berkata...

Aiman: Ya ke? TQ

sha my heart berkata...

Myra: yang tu pic lain. Yg baginya lain. Hehe~

sha my heart berkata...

Iwan: Terima kasih. Haha~ tetiba.

sha my heart berkata...

Jer: memang susah, dik..

sha my heart berkata...

tini: TQ =)

sha my heart berkata...

Peyan: Sama2.

Jangan jeles. Huhu~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...