Kembali Segar dan Bersemangat! | ! sha my heart

.

Jumaat, 7 Oktober 2011

Kembali Segar dan Bersemangat!





Assalamualaikum.

Entri peribadi dan pesanan.

Rasa kembali segar dan bersemangat. Kenangan lalu yang pahit biarkan terus berkubur. Aku tak perlu nak ingat apa-apa lagi tentang dia. Push stop.

Padamkan saja apa-apa yang tak perlu. Adakah ianya penting? Hmm. Aku rasa semuanya dah tak penting lagi. Aku tak perlu nak seksa diri untuk orang macam tu. Ingat dia boleh buat aku sesuka hatinya? Sorry sikit.

Menyesal? Aku tak menyesal. Aku optimis.
Aku rasa dia yang patut menyesal sebab mensia-siakan sesuatu yang sangat berharga!

Dia baik? Ah, baikkah kalau begitu?

Tahniah di atas lakonanmu yang sangat berkesan. Terima kasih kerana aku dapat kutip sesuatu darimu. Aku benci orang yang hipokrit sepertimu.


Kesimpulan: Jangan dipersiakan hidup ini. Hidup ini adalah indah dan penuh ceria. Tak percaya? Lihatlah dengan mata hati anda =)


Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!






Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang.

14 ulasan:

Shuhaida Subri berkata...

Haiii sha..
sy pernah lalui pengalaman mcam awak.
mula2 memang perit. Tapi, lama2 ia akan hilang.
Sabar banyak2. Masih ramai lagi kat luar sana yang lebih baik.

myra yusreena berkata...

sye pown pernahhhh rsee..just enjoy2 dgn ur frenzz..then prsaan tu akn hilang dgn sendiriii..smile yahhh! :D

iera berkata...

sabar lah wahai sahabat ku....

Raisya Haris berkata...

stay positive and go forward (: that's my sis sha!

ABU berkata...

ya hidup sgt indah..jgn dipersiakan..

sha my heart berkata...

Shuhaida: Terima kasih. Saya ok-ok jer =)

Tetap bersemangat dan segar kembali. Seceria dulu =)

sha my heart berkata...

Myra: TQ dear.

Memang pun enjoy dgn kawan2. Best giler. =)

sha my heart berkata...

Iera: TQ krna mengingatkan =)

sha my heart berkata...

TQ Raisya =)

Miss u so..

Tanpa Nama berkata...

ko ni pela...asyik nk maki org nk mgata org...kalau org dh xska xpyah paksa2 dlm blog tulis lain...luar lain...cb ko cermin mka ko kt lubang tandas...ko akn sdar sape ko tu

sha my heart berkata...

Abu: itulah konsonan yg kita cari. Wakaka~

Ya, hidup ini sangat indah =)

sha my heart berkata...

Tanpa nama: bila masa plak aku asyik maki orang?

Bila masa plak aku paksa orang untuk suka aku? Adoi. Ko ni baca habis tak?

missina berkata...

hermm,,semua tu akan berlalu dengan peredaran masa,,,ala kumbg bukan sekor kan,,

sha my heart berkata...

Miss Ina: Yup, betul3. hihi~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...