Langkau ke kandungan utama

Jom Terjah Blog Newbie

Assalamualaikum.

Dah lama juga aku baca segment ni dilekatkan dalam blog encik hensem ni: ImBobo.

Tapi tak terjoin dari awal-awal lagi sebab pening nak pilih entri mana yang paling best, bagus sebab kebanyakannya best-best belaka. Haha~
Segmen ini menuntut:
  • Post 1 entry bertajuk "Jom Terjah Blog Newbie" -DONE
  • Letakkan banner segmen diatas -DAH
  • Dalam entry nyatakan entry terbaik korang pernah hasilkan -
    Tips Mengenalpasti Kesalahan dalam  Blogging tapi entri ni emo sikit tau. Jadi sila la tabah hati sikit. Haha~
Setiap yang join akan dimasukkan dalam bloglist permanent (tak kan di bubar sampai bila2) ]dan selama sebulan di Homepage blog beliau.
Blog akan dipromote bila:
  • mempunyai entry terbaik yang menarik + surprise
  • jumlah komen yang banyak pada entry tersebut + surprise
  • 5 peserta terawal + surprise
Due Date: 15 Oktober 2011
Time: 11.59pm
 
Kalau korang nak join juga,  klik jer banner yang disertakan tu, k. =)
 

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)