Jom Terjah Blog Newbie | ! sha my heart

.

Rabu, 12 Oktober 2011

Jom Terjah Blog Newbie

Assalamualaikum.

Dah lama juga aku baca segment ni dilekatkan dalam blog encik hensem ni: ImBobo.

Tapi tak terjoin dari awal-awal lagi sebab pening nak pilih entri mana yang paling best, bagus sebab kebanyakannya best-best belaka. Haha~
Segmen ini menuntut:
  • Post 1 entry bertajuk "Jom Terjah Blog Newbie" -DONE
  • Letakkan banner segmen diatas -DAH
  • Dalam entry nyatakan entry terbaik korang pernah hasilkan -
    Tips Mengenalpasti Kesalahan dalam  Blogging tapi entri ni emo sikit tau. Jadi sila la tabah hati sikit. Haha~
Setiap yang join akan dimasukkan dalam bloglist permanent (tak kan di bubar sampai bila2) ]dan selama sebulan di Homepage blog beliau.
Blog akan dipromote bila:
  • mempunyai entry terbaik yang menarik + surprise
  • jumlah komen yang banyak pada entry tersebut + surprise
  • 5 peserta terawal + surprise
Due Date: 15 Oktober 2011
Time: 11.59pm
 
Kalau korang nak join juga,  klik jer banner yang disertakan tu, k. =)
 

7 ulasan:

Arif Aiman berkata...

rajin join segmen ;p

sha my heart berkata...

Aiman: saja je.. kawan2 buat segment, join la. bila lagi nak bantu membantu? =)

gilaweb berkata...

betul2

iMBobo berkata...

thanks join! :)

eyryn berkata...

haii dear ! ryn singgah cnie dari segmen same..
btw, ryn sudaa follow cnie yerr..
jowm singgah blog ryn jugakk..

http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/jom-terjah-blog-newbie.html

CikHoneyBee berkata...

hey hey kamu.. cikhoneybee dtg dr segmen yg sma.. dtg mgulurkan ikatan persahabatan.. nk terima tk? hehehe.. jmpt ke blog ya :)


http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-terjah-blog-newbie-ke-2.html

[sutera kasih] berkata...

singgah dr segmen yg sama, salam kenal awk, kalau sudi singgahlah heee

http://suterakasihyann.blogspot.com/2011/10/jom-terjah-blog-newbie.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...