Langkau ke kandungan utama

I Need A Shoulder. Anyone?

Assalamualaikum.


I Need A Shoulder. Anyone? I was stress out. I don’t know what the best solution to solve my problem.

I feel lonely even though I have a thon of friends.
I feel ashamed when people misunderstood me.
I feel envy to hear the new stage of performance of friends of mine.
The entire negative thing comes out from me suddenly and together. They combine sticky and attach me! Oh no, like the war in myself.

Saat diri diuji hebat, aku tak mampu lagi untuk bertahan. Rebah dalam sendu. Aku mencari kekuatan dalam diri dan mendekatkan diri kepada-NYA.

Aku bukannya stress sebab cemburu atau rasa keseorangan. Tetapi ada masalah lain dan cemburu dan keseorangan hanyalah sebuah cebisan yang turut melekat bersama masalah besarku.

Minta maaf kalau korang rasa aku komen entah apa-apa. Untuk maintainkan kepala yang stabil, aku gelong sikit. Haha~

I need a shoulder very bad! ;’(

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 
7 ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)