I Need A Shoulder. Anyone? | ! sha my heart

.

Sabtu, 22 Oktober 2011

I Need A Shoulder. Anyone?

Assalamualaikum.


I Need A Shoulder. Anyone? I was stress out. I don’t know what the best solution to solve my problem.

I feel lonely even though I have a thon of friends.
I feel ashamed when people misunderstood me.
I feel envy to hear the new stage of performance of friends of mine.
The entire negative thing comes out from me suddenly and together. They combine sticky and attach me! Oh no, like the war in myself.

Saat diri diuji hebat, aku tak mampu lagi untuk bertahan. Rebah dalam sendu. Aku mencari kekuatan dalam diri dan mendekatkan diri kepada-NYA.

Aku bukannya stress sebab cemburu atau rasa keseorangan. Tetapi ada masalah lain dan cemburu dan keseorangan hanyalah sebuah cebisan yang turut melekat bersama masalah besarku.

Minta maaf kalau korang rasa aku komen entah apa-apa. Untuk maintainkan kepala yang stabil, aku gelong sikit. Haha~

I need a shoulder very bad! ;’(

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

7 ulasan:

missina berkata...

selesaikan masalah itu perlahan2,,fikir baik2,,pastu cuba kongsi dgn member rapat,,mana tau boleh tlg fikirkan cara nak selesai,,rilek2,,tarik nafas dlm2

Nur berkata...

masalah apa nih? Act dun let the prob rules you. Overcome it. No matter how big it is. Chill ya!

mizmarmalade berkata...

Come on Kak Sha, be strong :)
Try to let go the probs slowly sist... Tamo sedih-sedih sgt k, take care :)

AcidFlynN Wraith berkata...

(bersandar ala2 sivaji the boss kemudian hulurkan bahu...)ada hikmah disebalik apa yang berlaku tu. Tabahkan ati kuatkan diri. Moga ada ruang untuk lalui semua tu.

aimie amalina berkata...

hayooooo
kak sha okeh ke niii..

mimi selalu ada bg tompang bahu =]

sha my heart berkata...

TQ semua..

ain dzaya berkata...

dear, masalah apa nie?
Tuhan hanya menguji..Dia sentiasa ada bersama kita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...