Cantikkan Hati Kita Sebelum Dapat Malu | ! sha my heart

.

Isnin, 3 Oktober 2011

Cantikkan Hati Kita Sebelum Dapat Malu


Kalau hati kita cantik, kita pun akan cantik dan segar macam pokok bunga ni, kan? =)



Assalamualaikum

Entri peribadi.

Aku berjalan-jalan kat bandar. Jumpa ramai orang.

Ada orang yang baik. Ada orang yang tak baik.

Dari situ, aku belajar supaya aku menjaga hati supaya baik dengan orang.

Apa yang aku ingin sampaikan ialah, baikkan hati anda. Hal ini kerana (ewah, skemanya ayat aku) ada orang yang boleh membaca hati anda dan merasa hati anda walaupun baru pertama kali jumpa.



Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!






Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang.

              

10 ulasan:

aimie amalina berkata...

=]
pastikan hati cantik, molek, tertarik, comei !

mizmarmalade berkata...

Betul tu K'Sha ~ Walaupun rupa paras cantik tp hati kurang baik takde gunanya... HATI YANG BAIK akan membuatkan orang sekeliling selesa dgn kita :)

peyansanstaro berkata...

Cantik kan bunga tu..
Kalau la semua hati manusia macam tu.
Tentu bumi akan aman..
Hehehe =)

CikTomyam berkata...

semuanya dr hati kan kak..~~


Kenapa Kita Tak Dapat Apa Yang Kita Nak
**jemput datang my blog..^^

Khairil berkata...

cantik dalam cantik juga di luar...

sha my heart berkata...

Aimie: Yup, betul tu =)

Menarik tertarik, kau memang da boom. Haha~

sha my heart berkata...

Fara: Betul tu Dear.

Orang dapat rasa hati kita. =)

sha my heart berkata...

Peyan: Cantik dan aman je dunia kan? =)

sha my heart berkata...

Cik Tom: A ah. dari hati, bermulalah segalanya.

sha my heart berkata...

Encik Khairil: Tahu tak pe. Kalau luaran je cantik, belum tentu dalaman cantik.

Tapi kalau dalam cantik, luar sudah tentu cantik =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...