Bersihkan Jiwamu | ! sha my heart

.

Jumaat, 28 Oktober 2011

Bersihkan Jiwamu


Assalamualaikum.


Bersihkan jiwamu dan tersenyumlah dengan nikmat ALLAH yang ada disisimu.

Bersyukurlah dengan apa yang ada dan sabarlah dengan apa yang tiada.

 Allah selalu bersama bagi orang yang sabar dan beriman..
:)

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 
Kalau rasa entri ni amat berguna dan bernilai, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

10 ulasan:

sekamar rindu berkata...

salam..

bersih rohani dan jasmani..:)

Syuxer berkata...

terima kasih akan tazkirah ringkas ini..semoga ia menjadi pedoman kepada manusia yang sedang hanyut dengan nikmat dunia..

aleen aiden berkata...

struggle to get what u aim n be sure that u dont hurt anyone.

suke ayat nih. :)

amna berkata...

insyaAllah.. amin :)

Pendamba Mawar berkata...

amin

sha my heart berkata...

Sekamar: ya, bersihkan segalanya =)

sha my heart berkata...

Syuxer: moga2 sampailah.

Kite pun panjangkan dari orang lain juga =)

sha my heart berkata...

Aleen: dah lama saya pakai ayat tu =)

sha my heart berkata...

amna: amin ya rabbal alamin =)

sha my heart berkata...

PM: Amin =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...