BE Pertama, Terima Kasih Nuffnang! | ! sha my heart

.

Khamis, 13 Oktober 2011

BE Pertama, Terima Kasih Nuffnang!







































Assalamualaikum.

Nampak tak?

Alhamdu lillah, aku dipilih oleh Nuffnang untuk merasai apa itu Bufferd Earning (BE).

Sebelum ni, aku berjaya mendapat metered buffered (mCPM) dan CPC sahaja.

Aku pun tak sedar pada mulanya. Ye la, ramai juga kata Nuffnang dah susah nak bagi BE dan beralih arah. Tapi aku setia, malas nak guna yang lain, kena tunggu lama pula. Status kesetiaan (gliterati) pun penting padaku, tanda aku setia.


BE yang berlari dalam blog ini setakat ini adalah iklan Shell tu.

Harap-harap minggu depan dapat sambung lagi BE ya Nuffnang =)

Terima kasih Nuffnang. Akan ku teruskan kesetiaan ini.

Sesiapa yang belum mendaftar, sila la ke laman web Nuffnang ya. Ini linknya: http://www.nuffnang.com.my/

P/s: Aku silap isi borang, patut la berkurun nak tunggu dapat BE. Haha~ So, penting isi dan lengkapkan juga kemas kini biodata dan blog manager tau.

Entri yang berkaitan:

Tips Cara Nak Tambah Duit Dalam Akaun Nuffnang



Terima kasih Nuffnang

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!






Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang.

              

              

18 ulasan:

EYFAalias berkata...

wow congrats :d

Ijah EmoTemo berkata...

alhamdulillah , tahniah! :)

blogtilldrop berkata...

wow...dapat ek..how much???

Ana Farhana berkata...

tahniah2! :)

Syukri Mohtar berkata...

untunglah.hehe.nak tanye sikit..sha,tau tak nape boleh gugur status gliterati..syuk punye status dari gliterati jadi non exclusive..padehal tak sign up utk iklan lain pon.. =[

kotak bulat berkata...

congrate.. b:)

missina berkata...

bestnye duk baca org asik dpt BE,,sy ni ntah bila lak,,dh lama tk cek,,skali tgk ade 25 sen jer,,hahaha

sha my heart berkata...

eyfa: U are welcome =)

sha my heart berkata...

Ijah: Alhamdu lillah.

Terima kasih.

Blog awak punya BE lagi banyak..

sha my heart berkata...

blog drop: Ciput jer.

Tak la semahal awak dapat CIMB tu. Gile r, RM35, 000.

sha my heart berkata...

Ana: terima kasih =)

sha my heart berkata...

Syuk: terima kasih.

Biasanya kes curang atau template yang tak mesra ads. =)

Syuk cuba tanya Nuff sendiri, kita tengok apa pula jawapannya.

sha my heart berkata...

KB: TQ =)

sha my heart berkata...

Miss Ina: kena kerja keras.. Susah kot nak dapat.

shaharil berkata...

tahniah.

peyansanstaro berkata...

Tahniah Kak Sha~~

Yastro berkata...

Tahniah..tahniah...teruskan dgn cara kamu..


Mohon Buat Link yaa..tq!!

Sesaat sebelum pesawat Red Arrow terhempas

Ecah Ecot berkata...

congrats...yg penting sabar..mesti ade punye BE tu nnt...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...