Langkau ke kandungan utama

BE Pertama, Terima Kasih Nuffnang!







































Assalamualaikum.

Nampak tak?

Alhamdu lillah, aku dipilih oleh Nuffnang untuk merasai apa itu Bufferd Earning (BE).

Sebelum ni, aku berjaya mendapat metered buffered (mCPM) dan CPC sahaja.

Aku pun tak sedar pada mulanya. Ye la, ramai juga kata Nuffnang dah susah nak bagi BE dan beralih arah. Tapi aku setia, malas nak guna yang lain, kena tunggu lama pula. Status kesetiaan (gliterati) pun penting padaku, tanda aku setia.


BE yang berlari dalam blog ini setakat ini adalah iklan Shell tu.

Harap-harap minggu depan dapat sambung lagi BE ya Nuffnang =)

Terima kasih Nuffnang. Akan ku teruskan kesetiaan ini.

Sesiapa yang belum mendaftar, sila la ke laman web Nuffnang ya. Ini linknya: http://www.nuffnang.com.my/

P/s: Aku silap isi borang, patut la berkurun nak tunggu dapat BE. Haha~ So, penting isi dan lengkapkan juga kemas kini biodata dan blog manager tau.

Entri yang berkaitan:

Tips Cara Nak Tambah Duit Dalam Akaun Nuffnang



Terima kasih Nuffnang

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!






Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang.

              

              

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)