Apa Khabar Bloggers? | ! sha my heart

.

Jumaat, 7 Oktober 2011

Apa Khabar Bloggers?




Assalamualaikum.

Entri blogging.

Seminggu aku offline. Ada je entri aku? Itu aku dah set autopublish awal-awal lagi.

Ada rindu aku tak? Haha~ Bajet jer.

Kenapa aku off line? Ada sebabnya. Bukan suka-suka. Sekurang-kurangnya aku dapat menenangkan diri. Kalau korang mengikuti perjalanan blogku, korang akan tahu apakah masalah yang aku hadapi. Tapi bukannya membabitkan blogger. Ini melibatkan masalah peribadiku.

Alhamdu lillah, tenang sikit diriku. Lagipun aku bukannya jenis paksa diri untuk fikir apakah nak ditulis untuk buat entri. Aku akan menaip apabila ada idea datang. Aku lebih suka taip terus ke dalam blog. Fresh dari ladang.

Tapi kalau ada kekangan yang mana aku akan sibuk, aku taip awal-awal dan autopublish. Apabila sampai masanya, publish la entri aku di blog ini.

Okay, aku bagitau awal-awal ya. Kalau aku tak membalas kunjungan korang dalam masa tiga hari maknanya aku off line dan entri aku adalah dipublishkan secara autopublish.

Rasanya itu sahaja kot. Aku nak melawat dan membalas kunjungan kawan-kawan semua. Tapi berikan aku masa ya, al-maklumlah internet plak slow.


P/s: Apa isu terkini? Dah lama aku tak tau apa-apa.

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!






Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang.

2 ulasan:

aimie amalina berkata...

hehehe
x pe!
mimi selalu paham =]

afiqazizan berkata...

Khabar baik..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...