Aku Tak Berharap Untuk Menjadi Orang Terpenting dalam Hidupmu | ! sha my heart

.

Khamis, 20 Oktober 2011

Aku Tak Berharap Untuk Menjadi Orang Terpenting dalam Hidupmu

Assalamualaikum.



Tetiba bila baca ayat ni, teringat kepada dia. Alhamdu lillah, aku dah boleh melupai dia tapi kadang-kala kerinduan itu singgah jua.



Entri ini sekadar nak bagi dia tahu (kalau la dia membaca blog ni), ayat di atas ditujukan kepadamu walaupun apa yang kau dah buat padaku tak kan diterima akal.


Nanti-nanti la aku cerita panjang.

Oh ya, untuk korang sudi-sudilah jadi teman rapatku =) Ku hulurkan tangan berjabat salam persahabatan =)

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!






Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang.

              

8 ulasan:

sis92 berkata...

wuu kadang2 orang itu hanya pandang kita sebelah mata dan anggap kita tidak penting tapi alangkah indahnya kalau dia tahu bahawa kita tidak pernah melupakan dirinya..

haha bjiwang pulak :)

peyansanstaro berkata...

Sabor je la..
Hehee~~ =)

sha my heart berkata...

Sis92: itu la..
tapi tak semua orang hargai kita, kan? =) senyum, tak perlu kata apa-apa.

sha my heart berkata...

Peyan: sabar ni =) senyum tak perlu kata apa2 =)

Deeyaudeen Sabri berkata...

hmmm.. speechless.. :)

sha my heart berkata...

udin: asyik speechless jer.. :P

aimie amalina berkata...

sy2!
nak jadi teman rapat kak sha
hehehe



wee
btw
suke ayat tu..
sebb kerana org itu
dah mengisi ruang hidup kite =]

sha my heart berkata...

Aimie: boleh aja =)


suka juga ayat tu tapi merasainya sakit!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...