Langkau ke kandungan utama

3 Hari Tanpa Henti Buat Kenduri

Assalamualaikum readers.

Alhamdu lillah, segalanya telah berjalan dengan selamat. Tapi 3 hari tanpa henti buat kenduri dan berjalan jauh hari selepasnya adalah sangat meletihkan. Lutut pun lebam dek kerana terlalu lama berdiri. Badan lenguh-lenguh.

Semua keadaan ini bertambah buruk dek kerana tidur yang tak cukup. Bayangkanlah untuk empat hari, aku hanya sempat tidur 13 jam. masa awal-awal, ok lagi, tidur 5 jam, 4 jam, 3 jam dan berkurang hingga 1jam setengah. Dengan keletihan badan yang amat, tidur tak cukup memang melemahkan.

Biasanya kerja kahwin pun tak seteruk kenduri untuk ke Mekah kali ini. 4 hari beb. Biasanya kenduri kahwin pun setakat dua hari je sibuk.. Kalau ada kenduri lain pun jaraknya jauh.

Apa-apa pun ini pengalaman.

Minta maaf sebab aku tak jenguk korang lagi. Keletihan tu perlu dipulihkan dahulu. Alhamdu lillah, sekarang dah okay, kembali bertenaga. =)


Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!






Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang.

              
5 ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)