3 Hari Tanpa Henti Buat Kenduri | ! sha my heart

.

Selasa, 18 Oktober 2011

3 Hari Tanpa Henti Buat Kenduri

Assalamualaikum readers.

Alhamdu lillah, segalanya telah berjalan dengan selamat. Tapi 3 hari tanpa henti buat kenduri dan berjalan jauh hari selepasnya adalah sangat meletihkan. Lutut pun lebam dek kerana terlalu lama berdiri. Badan lenguh-lenguh.

Semua keadaan ini bertambah buruk dek kerana tidur yang tak cukup. Bayangkanlah untuk empat hari, aku hanya sempat tidur 13 jam. masa awal-awal, ok lagi, tidur 5 jam, 4 jam, 3 jam dan berkurang hingga 1jam setengah. Dengan keletihan badan yang amat, tidur tak cukup memang melemahkan.

Biasanya kerja kahwin pun tak seteruk kenduri untuk ke Mekah kali ini. 4 hari beb. Biasanya kenduri kahwin pun setakat dua hari je sibuk.. Kalau ada kenduri lain pun jaraknya jauh.

Apa-apa pun ini pengalaman.

Minta maaf sebab aku tak jenguk korang lagi. Keletihan tu perlu dipulihkan dahulu. Alhamdu lillah, sekarang dah okay, kembali bertenaga. =)


Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!






Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang.

              

5 ulasan:

budak.mata.empat berkata...

penat tapi mesti best kan.. semua tu pengalaman.... ^^

Khairil berkata...

memang meletihkan...sampai 4 hari...huhu

sha my heart berkata...

budak: best amende plak? Penat la..

sha my heart berkata...

Khairil: tahu tak pe.. sangat penat, okay

aimie amalina berkata...

waaaa
berkenduri kendara akak ni ye
hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...