YM yang Baik Sangat denganku. Terima kasih YM! | ! sha my heart

.

Isnin, 26 September 2011

YM yang Baik Sangat denganku. Terima kasih YM!




Assalamualaikum...

Entri peribadi.

Tak habis-habis dengan entri peribadikan? Mesti ada yang bosan. Haha~

(Siapa YM? Jap, baca yang ni dulu.)

Sorry la ek. Bila ada masalah, kepala tak dapat nak focus sangat. Boleh tu boleh tapi nanti perasaan sebal tu akan tetap ada. Jadi rasanya eloklah diluahkan di sini.

Kawan? Ada kawan tapi aku tak nak susahkan mereka.

Aku kalau ada masalah, aku selalu cari orang yang aku tak kenal rapat seperti kawan-kawan Yahoo Messeger (YM). Aku rasa dengan itu, masalah aku lebih terjaga sebab kita dengan dia kan tak berapa kenal sangat.

Kadang-kala, aku selesa begitu. Aku tak kenal diorang sangat dan diorang pun tak kenal aku sangat. Jadi tak dapat la nak buka rahsia disebabkan masalah aku. Hehe~ Bijak tak aku? Haha~ Bijak la sangat.. Perasan!

Kadang-kadang, apabila kawan-kawan di dunia sebenar sibuk dan serabut dengan masalah sendiri, blog bukan lagi tempat yang menjaga rahsiaku dan facebook tempat menayangkan segala permasalahanku, aku pilih kawan-kawan YM.

Terima kasihlah kepada pencipta internet ni? Siapa? Pasukan tentera ARPANET (Amerika) digunakan untuk menghantar mesej ketenteraan.

Terima kasih kepada Yahoo Messeger. Siapa ya penciptanya? Entah, rasanya aku tak belajar. Haha~ Boleh cakap tentang apa yang aku belajar saja. Hehe~

Korang macam mana? Siapa yang korang akan tuju selain kawan-kawan di luar, blog dan facebook?


P/s: Nak guna YM cari jodoh boleh tak? Haha~



Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!






Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang.

              

13 ulasan:

Panggil Aku Han berkata...

bila sebut psl kwn...sedih nye...semua bz skrg...

Farida Amira berkata...

Kalau fyda ada masalah, twitter peneman setia, lemparkan apa saja kat twitter. Twitterer sudi mendengar xD

Ini Kisah Tia berkata...

entah lah . nak luah dekat ym tapi dengan sapa ?? huhu

sergeant keroro berkata...

pon boleh, hehe XD

sha my heart berkata...

Han: ye ke? Kesiannya. Sha kan masih ada. =)

sha my heart berkata...

Fyda: Twitter pun orang boleh nampak dan tau apa masalah kita.

sha my heart berkata...

Tia: cari la kawan2. Ada saja yg sanggup dengar masalah kita =)

sha my heart berkata...

Keroro: Boleh2. =)

Anif Abdullah| AA berkata...

cari jodoh? ewahh. haha.. fb pon ok :P

Jer ... berkata...

takpe kak sha .. orang lain pun tulis masalah peribadi gak kadang-kadang ..
huhu YM memang berguna dan save kos , cepat , pantas laju tok sembang .. tenet pun free > "serindit " :D

Cik Baity berkata...

betul tu sha..bek kiter citer maslah pada org y kiter tak kenal dari bercerita pada org yg kenal..sbb silap2 org yg kenal akan kutuk blakang kiter...huu.huu

sha my heart berkata...

Anif: Gurau2 je dik.

Tak de masa la nak cari kat fb. Tak reti. Huhu~

Ct Fatymah berkata...

tu la kadang2 xtau nak luahkan pad sape bile ad mslh, kwn2 pon ad mslh dieorg gak an....so kalo dh tenat sgt saye nangis je la...wahaha...cengeng btol kan.....tp nak try gak r care kak sya...leh x??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...