Langkau ke kandungan utama

SEGMEN JOM TUKAR LINK DENGAN C` AYOB



Assalamualaikum...


Tadi, jalan-jalan dan nampak ni..




Syarat-syaratnya, buat satu entry :

  1.  Letakkan Banner C`Ayob-Ilmu Asas Hidup (di atas tu)

  2. Tajuk : SEGMEN JOM TUKAR LINK DENGAN  C` AYOB dan linkkan - DONE

Tarikh tutup:
11 September 2011, Jam 11.59 PM.

Kalau nak masuk, klik je pada banner atau link yang telah dihyperlink, kan okay.

Best pula jalan-jalan malam ni (BW). Lama dah tak merasai kebestan BW. Line lembap jadi penghalang. Malam ni line ok pula.


Malam ni terjumpa dengan entri ni yang membuatkan aku teringin nak BW balik dan teringat akan ada sorang yang excited ada nama si pulan si pulan komen entry dia. Tadi aku dah jumpa blogger yang dimaksudkan. Pergh, memang patut ekstaited
pun! Follower dia ramai giler weh. Berbelas riban.


Wassalam.

Haha~ Tetiba..

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!








Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang.

              

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)