"Ouch, Mesti Sakit Kan?" | ! sha my heart

.

Selasa, 27 September 2011

"Ouch, Mesti Sakit Kan?"

Anak baby kucing. Cute kan? Tapi kalau baby orang lagi cute, kan? =)



Assalamualaikum

Entri Wanita.

Aku pergi melawat kenalan yang bersalin - melahirkan anak di Hospital Sultanah Bahiyah, tadi. Terkedu aku bila dengar cerita mereka. Er, bukan sorang aku melawat, dua-tiga orang.


Terfikir sendiri, mampukah aku menghadapinya?

Eh, aku tak pregnant, okay. Aku cuma membayangkan bagaimana sakitnya bila aku tengok riak muka mereka. Nak gerak pun susah.

Mujurlah si suami mereka berada di sisi. Sangat memahami dan tolong si isteri yang sakit. Terharu aku rasa. Tapi siapakah yang nak sayangi aku? Senyum, tak perlu kata apa-apa =)


Bertuah mereka kerana mempunyai sang suami yang baik-baik. Doakan aku dapat suami yang memahami dan penyayang seperti mereka juga,ya.

P/s: Hargailah ibu anda dan sayangilah keluarga mereka dan keluarga mereka. :P

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!






Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang.

              

4 ulasan:

Fatin Farhana Binti Ramli berkata...

suke sangat anak kucing tu .. geram geram .. HUHU

msredcheesecake berkata...

Beranak mmg menyakitkan tapi dapat anak teramat menyeronokkan....

Kucing itu kiut sungguh.... Salam kenal yea....

CiK AuTuMn berkata...

comeinyaaa anak2 kucing tue...
geramm aihh tgk...

pregnant n brsalin bukan mudah...
n sgt menyakitkan...
tp bila tgk anak yg kita kndung n lahir tue slamat...
trus lupa ksakitan yg dtanggung...

Ku Azhar berkata...

aaa!!!! comelnye!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...