Langkau ke kandungan utama

"Ouch, Mesti Sakit Kan?"

Anak baby kucing. Cute kan? Tapi kalau baby orang lagi cute, kan? =)



Assalamualaikum

Entri Wanita.

Aku pergi melawat kenalan yang bersalin - melahirkan anak di Hospital Sultanah Bahiyah, tadi. Terkedu aku bila dengar cerita mereka. Er, bukan sorang aku melawat, dua-tiga orang.


Terfikir sendiri, mampukah aku menghadapinya?

Eh, aku tak pregnant, okay. Aku cuma membayangkan bagaimana sakitnya bila aku tengok riak muka mereka. Nak gerak pun susah.

Mujurlah si suami mereka berada di sisi. Sangat memahami dan tolong si isteri yang sakit. Terharu aku rasa. Tapi siapakah yang nak sayangi aku? Senyum, tak perlu kata apa-apa =)


Bertuah mereka kerana mempunyai sang suami yang baik-baik. Doakan aku dapat suami yang memahami dan penyayang seperti mereka juga,ya.

P/s: Hargailah ibu anda dan sayangilah keluarga mereka dan keluarga mereka. :P

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!






Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang.

              
4 ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)