Langkau ke kandungan utama

Kajian Pengesanan Graduan Untuk Konvokesyen Universiti Malaysia

Assalamualaikum...


Sekarang ni dah masuk musim konvokesyen kepada bakal graduan di universiti dan kolej di Malaysia.

Aku sertakan link yang perlu korang jawab untuk membolehkan korang ambik jubah. Kalau tak, sila pakai jubah sendiri. Haha~ Mana boleh.. Kena pakai jubah yang institut sediakan.



Link ini adalah untuk mengesan graduan sama ada telah bekerja atau duk tanam anggur lagi. Kekeke~


Aku dah buat. Tak ada la banyak sangat soalan soalselidiknya. Tapi boleh tahan la. Ada 6 bahagian tu yang lambat sikit nak jawab.

Yang bahagian depan tu, ada yang automatik terisi, mungkin sebab aku dah isi masa konvo tahun 2009 atau universitiku isikan sebab pelajar postgraduate atau penaja kewanganku, Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia yang tolong isikan. Terima kasih.

Oh ya, websitenya pun tak berat sangat. Guna broadband yang berkelajuan biasa pun boleh load.

Sukanya aku sebab tak perlu pergi ke kedai CC untuk isinya. Biasanya susah nak load web kerajaan ni. Aku isi waktu siang, pukul 2 petang ni. Kira ok la kan. Ringan walaupun siang.


Terima kasih dan selamat berkonvo ya.


Tag: Universiti Utara Malaysia (UUM), Universiti Teknologi Malaysia (UTM), Universiti Putra Malaysia (UPM), Universiti Malaya (UM), Universiti Sains Malaysia (USM), Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM), Universiti Malaysia Sarawak (Unimas), Universiti Malaysia Sabah (UMS), Universiti Malaysia Perlis (Unimap), Universiti Teknologi Petronas (UTP), Universiti Institut Teknologi Mara (UiTM), syarat ambik jubah konvokesyen, konvokesyen 2011, konvokesyen IPTA, IPTS, kajian pengesanan graduan.

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!






Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang.

              
4 ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)