Kajian Pengesanan Graduan Untuk Konvokesyen Universiti Malaysia | ! sha my heart

.

Khamis, 15 September 2011

Kajian Pengesanan Graduan Untuk Konvokesyen Universiti Malaysia

Assalamualaikum...


Sekarang ni dah masuk musim konvokesyen kepada bakal graduan di universiti dan kolej di Malaysia.

Aku sertakan link yang perlu korang jawab untuk membolehkan korang ambik jubah. Kalau tak, sila pakai jubah sendiri. Haha~ Mana boleh.. Kena pakai jubah yang institut sediakan.



Link ini adalah untuk mengesan graduan sama ada telah bekerja atau duk tanam anggur lagi. Kekeke~


Aku dah buat. Tak ada la banyak sangat soalan soalselidiknya. Tapi boleh tahan la. Ada 6 bahagian tu yang lambat sikit nak jawab.

Yang bahagian depan tu, ada yang automatik terisi, mungkin sebab aku dah isi masa konvo tahun 2009 atau universitiku isikan sebab pelajar postgraduate atau penaja kewanganku, Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia yang tolong isikan. Terima kasih.

Oh ya, websitenya pun tak berat sangat. Guna broadband yang berkelajuan biasa pun boleh load.

Sukanya aku sebab tak perlu pergi ke kedai CC untuk isinya. Biasanya susah nak load web kerajaan ni. Aku isi waktu siang, pukul 2 petang ni. Kira ok la kan. Ringan walaupun siang.


Terima kasih dan selamat berkonvo ya.


Tag: Universiti Utara Malaysia (UUM), Universiti Teknologi Malaysia (UTM), Universiti Putra Malaysia (UPM), Universiti Malaya (UM), Universiti Sains Malaysia (USM), Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM), Universiti Malaysia Sarawak (Unimas), Universiti Malaysia Sabah (UMS), Universiti Malaysia Perlis (Unimap), Universiti Teknologi Petronas (UTP), Universiti Institut Teknologi Mara (UiTM), syarat ambik jubah konvokesyen, konvokesyen 2011, konvokesyen IPTA, IPTS, kajian pengesanan graduan.

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!






Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang.

              

4 ulasan:

Redbloodsnow berkata...

selamat berkonvo utk mereka yg akan berkonvo :P

nureenina berkata...

selamat berkonvo! :)

aminatul aini berkata...

dah siap buat, baru dpt keje..x boleh dah nk edit bali..huhu

shaharil berkata...

Belum Masa lagi. Jika tiada aral melintang tahun depan baru boleh isi.

BTW, Selamat Bergraduasi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...