Aku Kembali Selepas Mendiamkan Diri | ! sha my heart

.

Ahad, 25 September 2011

Aku Kembali Selepas Mendiamkan Diri



Assalamualaikum...

Entri peribadi dan persahabatan blogging.

Hello, ada orang rindukan aku tak? Haha~ Perasan jer ada orang nak ingat mahupun rindukan aku.

Fuh, sangat menyegarkan selepas berehat. Kalau kurang nak dapat tangkap, sila klik link ini, ok.

Terima kasih kepada teman-teman yang menyokong dan memberi cadangan untuk aku bercuti. Yihaa, that's very useful suggestion. Rasa lama aku tak bercuti kan,  walaupun .. Er, tak payah la cakap.

Aku sangat menyenangkan percutian ini dan aku sangat suka akannya.. =)

Tenang rasa hati ini.

Membuatkan aku berfikir tentang kebesaran-NYA dan aku bersyukur di atas segala anugerah yang telah dikurniakan kepadaku. Aku bukanlah seorang yang hebat tapi apa yang aku ada melebihi insan lain.

Jadi, bersyukurlah kerana kita lebih bertuah daripada orang lain.

Terima kasih kerana menjadi teman terbaikku.


Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!






Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang.

              
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...